Pozemek

Pozemek s projektem na stavbu rodinného domu leží na krásném a klidném místě přímo u přírodního parku Radotínsko-Chuchelský háj, v neprůjezdné ulici lemované novými rodinnými domy.

Mírně svažitý pozemek je kompletně zasíťovaný, příjezd je po osvětlené komunikaci ze zámkové dlažby. Součástí nabídky je stavební povolení. 

Dle projektu bude v přízemí domu velký obytný prostor s jídelnou, otevřenou kuchyní a zimní zahradou, dále ložnice s en-suite koupelnou, prádelna, toaleta, spíž, šatna, zádveří a hala. V patře je plánována hlavní ložnice se 2 šatnami a velkoryse pojatou koupelnou se saunou, další 2 pokoje, komora, toaleta a galerie. Z hlavní ložnice a jednoho pokoje půjde vstoupit na velkou terasu. Na zahradě je plánován bazén, součástí domu má být garáž.

Pozemek se nachází v docházkové vzdálenosti od centra Slivence s mateřskou a základní školou, poštou, knihovnou nebo bistrem. Nedaleko budoucího domu je autobusová zastávka, odkud se lze dostat k tramvaji nebo až ke stanici metra Anděl. Autem je možné se rychle napojit na Pražský okruh. Místem procházejí turistické i cyklistické trasy vedoucí do krásného přírodního parku Radotínsko-Chuchelský háj.

Celková plocha 1 399 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42777
  • Prodejní cena
    21 900 000 Kč / 865 442 €
  • Cena za m²
    15 654 Kč / 618.60 €
  • Celková plocha
    1 399 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.