Rodinný dům, 7+kk

Velkoryse řešený rodinný dům s bazénem a rozlehlou zahradou je situovaný v atraktivní přírodní lokalitě Přerova nad Labem nedaleko zámku Přerov a rybníků. Výborná dostupnost do Prahy, 15 minut jízdy autem od Černého mostu.

Přízemí tohoto dvoupatrového domu tvoří vstupní hala navazující na jídelnu a knihovnu, prostorný obývací pokoj s kachlovým krbem a vinotékou, dále velká, plně vybavená kuchyň, pokoj pro hosty s vlastní koupelnou, toaletou a šatnou. Z hlavní obytné části je vstup na terasu s příjemným posezením, která dále navazuje na zahradu. V přízemí se také nachází technické zázemí se skladem potravin, koupelna s prádelnou, kotelna s plynovým kotlem Geminox a úpravnou vody a průchozí dvougaráž. Velké točité schodiště vede do patra, které nabízí 4 prostorné pokoje s dostatkem denního světla a vlastními šatnami, 2 kompletně vybavené koupelny a úklidová místnost. Možnost koupě domu i s interiérovým vybavením.

Dům byl postaven za použití vysoce kvalitních materiálů a vybavení, jako jsou masivní dubové parkety (napuštěné olejem a voskem) ve všech obytných místnostech, mozaiková dlažba a velkoformátové obklady v koupelnách, pálené cihly, francouzská, dřevěná izolační okna ELK a střešní okna, alarm a kamerový systém. Venkovní stavební materiály zahrnují sklokeramickou izolační vatu, silikonovou omítku Baumit, střešní tašky Bramac, nadstandardní betonovou dlažbu, ručně pálené cihelné pásky na obklad a ručně pálené cihly použité na oplocení. Dům je napojen na plynovou přípojku, obecní kanalizaci, elektrickou přípojku. Voda je poskytována z vlastního vrtu s neomezenou spotřebou.

Atraktivitu domu podtrhuje velká a velmi pěkně udržovaná zahrada se spoustou zeleně, vyhřívaným, sklolaminátovým bazénem (7,5 x 3,5 m), krytou verandou s pecí a zahradním domkem.

Okolí poskytuje veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, zdravotní středisko, obchody, pošta). Nedaleko je rovněž skanzen, rybníky (např. Salvátorský rybník) či fotbalové hřiště. Dostupnost do Prahy - autem po dálnici D11 či autobusem na stanici metra Černý most (trasa B).

Interiér 488 m2, zastavěná plocha 372 m2, zahrada 1567 m2, pozemek 1939 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    18247
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    488 m²
  • Zastavěná plocha
    372 m²
  • Zahrada
    1 567 m²
  • Pozemek
    1 939 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.