Rodinný dům, 7+1

V překrásné krajině CHKO Beskydy nabízíme k prodeji jedinečný, nadstandardně řešený rodinný dům. Tato nemovitost, postavená ve skandinávském stylu vkusně kombinujícím čistý, nadčasový design s prvky modern vintage, se chlubí úchvatnými panoramatickými výhledy do okolní přírody a nenapodobitelnou atmosférou horské chaty, přesto však na dosah veškerých služeb. Dům se nachází pouhé 2 km od Valašského Meziříčí, 50 km od Zlína, 70 km od Olomouce a 120 km od Brna.

V přízemí domu je umístěn obývací pokoj s arkýřovým oknem a krbem, plně vybavená moderní kuchyň, jídelna, ložnice, koupelna s infrasaunou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická místnost a předsíň s vestavěnými skříněmi. První patro domu se skládá z druhého obývacího pokoje, dvou západně orientovaných ložnic, východně orientované hlavní ložnice a koupelny s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Využití nabízí také pochozí půdní prostor. Všechny pokoje v přízemí mají přístup na terasu, ložnice v patře pak mají vlastní nebo sdílené balkony.
Nad domem, který je postaven ve slunném jižním svahu, se nachází terasa s krytým bazénem o velikosti 6x3m a hloubce 150 cm se solinátorem. Zahrada s ovocnými stromy přiléhá na severní straně k lesu. Pod domem je k dispozici garáž s kapacitou 2 vozy a dílna.

K vybavení patří ekologický krb NunnaUuni z přírodního mastku, s tepelnou akumulací až 48 hodin, italská dlažba a obklady, kvalitní dřevěné plovoucí podlahy, podlahové vytápění v celém domě zajištěné tepelným čerpadlem IVT (vrt 130 metrů), dřevěná okna a interiérové dveře s obložkami na míru, křišťálové lustry, venkovní dekorační osvětlení. Dům je vyroben z lepeného suchého profilu s izolací z ovčí vlny a za použití výhradně ekologických nátěrů vhodných pro alergiky.
Okrasná zahrada kolem domu, elektrická přístupová brána, pískovcová příjezdová cesta. Vysoká úroveň zabezpečení včetně garáže a možnosti zakódování každého patra domu zvlášť. Svah je odvodněn a zpevněn opěrnou zdí.

Nádherná lokalita poskytující absolutní klid a soukromí, s nesčetnými možnostmi relaxace i aktivního odpočinku. Blízké Valašské Meziříčí nabízí veškeré služby včetně školek, škol, obchodů, nemocnice, restaurací či golfového klubu. V nedalekém Rožnově pod Radhoštěm lze najít množství atrakcí, jako například historický skanzen, Pustevny nebo golfové hřiště. V zimních měsících lze využít lyžařská střediska Horní Bečva, Karolínka nebo Velké Karlovice.

Užitná plocha 293 m2, obytná plocha 200 m2, zastavěná plocha 147 m2, zahrada 3 103 m2, pozemek 3 250 m2

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23538
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    293 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    147 m²
  • Zahrada
    3 103 m²
  • Pozemek
    3 250 m²
  • Parkování
    Garáž pro 2 vozy
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.