Rodinný dům

Představte si vlastnit malé přímořské letovisko bez turistů - tato unikátní nemovitost s pozemkem 5700 m2 a s překrásně koncipovanou a udržovanou zahradou, situovaná na vyvýšeném místě poloostrova Saint Tropez v blízkosti pláží, má jedinečnou pozici s úchvatným výhledem na Středozemní moře a záliv Pampelonne a může tak vyplnit i ta nejnáročnější přání. Vila je postavena v autentickém provensálském stylu a nabízí báječně osvěžující atmosféru svých obytných místností zastíněných terasami. Rezidence disponuje 8 ložnicemi s koupelnami, tělocvičnou, masážní místností, bazénem a rozlehlou travnatou plochou vhodnou např. pro přistání helikoptéry. Vila se zázemím pro personál může sloužit jako letní sídlo pro odpočinek ale i jako celoročně obývaný domov, který poskytuje soukromí a klid bez kompromisů.

Přízemí sestává ze 2 obývacích pokojů s jídelním prostorem, 2 kuchyní, 3 ložnic, 3 koupelen s vanou, sprchovým koutem a toaletou, tělocvičny, prádelny a sklepa. Je zde také samostatný studiový apartmán. 1. patro tvoří vstupní hala, obývací pokoj, jídelna, kuchyň, 4 ložnice, 4 koupelny se sprchovým koutem a toaletou a šatna. Ve 2. patře je umístěna hlavní ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, pracovna, šatna a vstup na slunnou terasu s posezením.

K vybavení rezidence patří mimo jiné klimatizace, dům pro správce, garáž a heliport. Rezidence oplývá množstvím romantických zákoutí s posezením ať již na zastřešené nebo odkryté terase, či u bazénu pod pergolami.

Interiér 600m2, pozemek 5700m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27255
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Pozemek
    5 700 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.