Rodinný dům, 5+kk

Novostavba pasivního domu (energetické třídy A) se zahradou a promyšlenou dispozicí má v sobě vše potřebné pro příjemné rodinné bydlení na kraji klidné obce se školkou, školou, poštou a obchodem a se skvělou dostupností Prahy.

Přízemí letos zkolaudovaného domu tvoří zejména obývací pokoj spojený s kuchyní, ze kterého je vstup na smrkovou terasu (ošetřenou několika vrstvami oleje s UV filtrem) a do oplocené zahrady. Dále je zde zádveří, technická místnost a menší koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem. V patře se nachází pracovna, ložnice, dva dětské pokoje, koupelna (s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly a otopným žebříkem) a samostatná toaleta. Veškeré místnosti směřují do zahrady, ložnice a dětské pokoje na jih, pracovna na východ a obývací pokoj na jihovýchod, stejně jako terasa a zahrada. Na severní straně jsou umístěny koupelny a schodiště.

V obytných místnostech je položena třívrstvá dubová plovoucí podlaha, v ostatních prostorách kvalitní italská velkoformátová dlažba Monocibec. Strop v obývacím pokoji a kuchyni stejně jako schodiště je z pohledového betonu. Schodišťové stupně jsou ošetřeny epoxidovou stěrkou. Koupelny a WC osazeny zařizovacími předměty Laufen, sprchové kouty řešeny systémem Walk-in. Technická místnost ukrývá kondenzační plynový kotel Buderus a vzduchotechniku s rekuperační jednotkou Atrea Duplex. Plastohliníková okna s izolačními trojskly německé značky Trocal, certifikovaná pro pasivní domy. Venkovní žaluzie jsou elektricky ovládané, napojení na interiérové teplotní čidlo a umožňuje automatické ovládání. Dvě parkovací místa na zpevněné, částečně kryté ploše na pozemku před domem, za dálkově ovládanou pojezdovou branou s bezpečnostní brzdou.

Místo má skvělou dopravní dostupnost Prahy, autobusová zastávka je hned před domem, 25 minut trvá cesta ke stanici metra A Nádraží Veleslavín. Obec se nachází kousek od letiště, v blízkosti exitu 5 z dálnice D7. Dojezdová vzdálenost autem na Zličín i na Prahu 6 je cca 13 minut. Přímo v obci funguje mateřská i základní škola, pošta, obchod, restaurace nebo třeba koupaliště. Okolí je protkáno cyklostezkami, vedoucími například ke zřícenině hradu Okoř.

Užitná plocha 129,6 m2, zastavěná plocha 96,2 m2, pozemek 522 m2, zpevněná plocha před domem 44,5 m2, terasa 23 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27302
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    130 m²
  • Zastavěná plocha
    96 m²
  • Pozemek
    522 m²
  • Parkování
    2 krytá stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.