Rodinný dům, 7+1

Vinice ve Francii - svůj životní sen můžete prožít v této soukromé Bordeaux rezidenci, ležící v pěstěné zahradě v sousedství vinné révy, jejíž součástí je kompletní ubytování pro hosty, bazén a tenisový kurt. Renovovaný, nádherně udržovaný dům se 3-4 ložnicemi, postavený v letech 1800-1805, stojí na soukromém vyvýšeném místě s dokonalým výhledem na vinice a zvlněná údolí. Smysl pro detail a dobře promyšlený půdorys vytvářejí pohodlný rodinný dům s vysokým standardem.

Součástí domu je prostorná ložnice s en-suite koupelnou, šatna a přilehlá pracovna. Ostatní dvě ložnice sdílejí velkou koupelnu. Rezidence se nachází na okraji údolí, u řeky Garonne mezi bývalým klášterem a poutní cestou Camino de Santiago. Sídlo má 5 hektarů vinic, při získání povolení možnost vysazení dalšího. Vinná réva se pěstuje ve svazích orientovaných na jih s dobře odvodněnou půdou, v oblasti s mnoha podzemními prameny, které pomáhají udržovat listy v horkých a suchých měsících. Nejstarší révy pocházejí z roku 1998 a nejmladší byly vysázeny v roce 2011. Jsou to 90% Merlot a 10% Cabernet Sauvignon.

Víno vyrábí známý enolog, který žije na místě a může snadno dohlížet na výrobu. Elegantní a vyvážená vína vyrobená v tomto vinařství (nově postavené v roce 2005) mají díky ideálním podmínkám výjimečnou chuť, jsou široce respektována a přítomna na lístcích mnoha špičkových restaurací s michellinskou hvězdou a v luxusních hotelech.

Pouhých 20 kilometrů od města Bordeaux, s mezinárodním letištěm a stanicí TGV.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27482
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    637 m²
  • Pozemek
    5 000 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.