Rodinný dům, 5+kk

Novostavba jižně orientovaného pasivního domu, obklopeného velkou upravenou okrasnou i užitnou zahradou s bazénem, garáží s dílnou, terasou a pergolou nabízí pohodlné a úsporné bydlení s neuvěřitelně krásnými výhledy na Brdské lesy. Dům stojí v klidné rezidenční lokalitě, přímo pod poutním místem Skalka.

Velkoformátová okna přirozeně propojují interiér domu s exteriérem. Ze všech obytných místností se nabízejí úchvatné výhledy: z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou a z hostinské ložnice v přízemí, v patře pak z ložnice, dětského pokoje i koupelny. Součástí patra je ještě druhý dětský pokoj/pracovna a šatna, v přízemí se nachází menší koupelna, šatna, technická místnost, předsíň a schodišťová chodba.

Dřevostavba s vlastnostmi pasivního domu má difúzně otevřenou konstrukci (regulující a udržující optimální vlhkost a zvyšující protihlukové izolační vlastnosti). Celkové roční náklady na provoz domu (topení, klimatizace, ohřev vody, elektřina) jsou cca 10 000 Kč. Dům má tepelné čerpadlo, vytápění vzduchem, rekuperaci, klimatizaci a bojler s vlastním tepelným čerpadlem. Koupelny mají kromě centrálního vytápění a větrání navíc podlahové topení. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči Siemens, pracovní deska s bezespárovým dřezem je z Corianu. LED pásky v podhledu umožňují zajímavé nasvícení obývacího pokoje. Okna s trojskly stíní venkovní elektrické žaluzie.
Relaxaci poskytuje bazén české značky USSPA s celoročním provozem (voda do 40°C, silný protiproud, vířivka), terasa z exotického dřeva, hliníková pergola (s elektricky ovládanými střešními lamelami a bočními roletami) anebo venkovním posezení. Údržbu zahrady s květinami, stromy a záhony pro pěstování ovoce a zeleniny usnadňuje robotická sekačka a závlahový systém. Parkování pro jedno auto v garáži s dílnou, další 2 stání jsou na dlážděné příjezdové cestě. Zabezpečovací zařízení značky Paradox.

Dům stojí v klidné části obce kousek od lesa, obklopen novostavbami, soukromí zajišťují dostatečně veliké pozemky. V městečku funguje mateřská i základní škola, pošta, restaurace, kavárny nebo relaxačně-sportovní centrum, kousek od domu jsou dva supermarkety. Do Prahy jezdí příměstský autobus (30 minut ke stanici metra B Smíchovské nádraží). Autem trvá cesta do Prahy 15 minut díky nedalekému nájezdu na rychlostní silnici R4. Dům stojí pod barokním poutním místem Skalka s křížovou cestou, k místu vedou turistické stezky i cyklostezka.

Interiér 220 m2, zastavěná plocha 139 m2, zahrada 1 476 m2, pozemek 1 615 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27508
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    220 m²
  • Terasa
    60 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    280 m²
  • Zastavěná plocha
    139 m²
  • Zahrada
    1 476 m²
  • Pozemek
    1 615 m²
  • Parkování
    garáž na 1 auto a další na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.