Rodinný dům, 5+kk

Moderní, zcela nová vila s bazénem situovaná v jedné z nejvyhledávanějších oblastí Foz do Douro v Portu, jež je známá pro své krásné písečné pláže, místní kulinářskou scénu, umělecké galerie a módní obchody. Nemovitost se může pochlubit jedinečnou architekturou a funkčním uspořádáním dispozic.

Interiér tvoří společenská část, kde se nachází vstupní hala spojená s jídelnou a kuchyní. Dále následuje venkovní terasa, která zahrnuje bazén a prostor pro relaxaci. Vila má čtyři ložnice, z nichž dvě en-suite a celkem 5 koupelen, výtah, střešní terasu a garáž pro dvě auta. Nemovitost byla postavena z vysoce kvalitních materiálů a vyznačuje se vynikající tepelnou a zvukovou izolací, luxusními povrchovými úpravami a nejmodernějším systémem inteligentní domácnosti.

Vila se nachází v klidné oblasti s veřejnou dopravou a veškerých služeb v dosahu. V blízkosti jsou dále renomované státní i mezinárodní soukromé školy, univerzity a nemocnice. Dům je vzdálen pouhé 3 minuty od pláže a městského parku a 20 minut od mezinárodního letiště Francisco Sá Carneiro.

Zastavěná plocha: 340,00 m²

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27728
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    340 m²
  • Garáž
    Ano
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.