Vila

Na rozsáhlém pozemku o 5 000 m2, jehož součástí je celých 40 metrů dlouhé pobřeží jezera Morenito, stojí dům snů, před kterým se otevírají velkolepé výhledy na pohoří López a Capilla a vrchol Tronador.

Na dům dopadají paprsky odpoledního slunce a současně je dobře chráněn proti větru. Interiér je složen z obývacího pokoje (s velkými okny a zdmi pokrytými kamenem a krbem), prostorné jídelny, moderní kuchyně s ostrůvkem, velkého rodinného pokoje, hlavní en-suite ložnice s šatnou, dvou ložnic se sdílenou koupelnou, en-suite pokoj pro správce / hospodyni, prostorného podkroví, koupelny a adekvátního úložného prostoru.
Jak z obývacího pokoje, tak z jídelny a ložnic je přístup na terasu, ze které vedou schody do zahrady.

Mimo to je také na pozemku správcovský dům, v jehož přízemí se nachází garáž s koutkem s nářadím, motorový generátor a úložné prostory. Vyšší podlaží má 2 ložnice, koupelnu a obývací pokoj s výhledem na jezero.

Tato žádaná oblast je ideálním místem pro bydlení a téměř rájem pro dospělé i děti. Jezero, které je vhodné pro různé vodní sporty, v létě dosahuje velmi příjemné teploty pro plavání. Kromě toho si můžete také užít výlety lodí přes kanál ústící k dalšímu nedalekému jezeru Nahuel Huapi.

Plocha pozemku: 5 000 m2; hlavní dům: 450 m2; správcovský dům 120 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28613
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    570 m²
  • Pozemek
    5 000 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Patagonie

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.