Rodinný dům, 3+kk

Unikátní ekologický dům ve skandinávském stylu s rozlehlým pozemkem a možností využití pro investiční záměry se nachází v samém srdci Beskyd, na místě ideálním pro zdravý životní styl plný sportu i relaxace.

Vstupní úroveň nabízí obývací pokoj s krbem a panoramatickým prosklením, s kuchyní, jídelnou a jižní terasou. Dále je v této úrovni koupelna s vanou, sprchovým koutem a vstupem do zahrady, předsíň se šatnou a toaleta (přípojka na pračku a sušičku). Podkroví tvoří ložnice se zabudovanou šatnou, půdním prostorem a východní terasou, jihozápadně orientovaná prostorná ložnice (možné rozdělit na 2) se vstupy na plánovanou zahradní terasu a rovněž samostatná toaleta. V kamenném suterénu je umístěn sklep a technické zázemí.

Na stavbu domu byly použity pouze kvalitní ekologické materiály, unikátní technologie difúzně otevřené konstrukce a odvětrávaná modřínová fasáda s bezúdržbovým systémem. K vybavení patří norská krbová obestavba s akumulací až 36 hodin, podlahové vytápění (v polovině domu), masivní dubová podlaha v přízemí, italská mozaika Appiani v koupelně. Okna dřevěná modřínová, střešní okna Velux s venkovní roletou proti přehřívání. Venkovní designový krb Jotul z cortenu. Dům obklopuje velká svažitá oplocená zahrada s břízami, borovicemi, borůvkami, ostružinami a houbami.
Know-how/projektovou dokumentaci k investičnímu záměru v podobě ubytování ve 2 chatkách s wellness, koupacím jezírkem a sportovními prvky na zahradě je možné po dohodě odkoupit. Více informací obdržíte v kanceláři.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě s dostatkem soukromí a čistého vzduchu ve středu obce Prostřední Bečva nedaleko Rožnova pod Radhoštěm. Základní a mateřská škola, pošta a obchod se smíšeným zbožím jsou vzdáleny pár minut autem, asfaltová silnice až k domu je celoročně udržovaná. V okolí se nachází množství lyžařských středisek, běžkařských i turistických a cyklistických tras.

Zastavěná plocha 76 m2, interiér 109 m2, terasy 46 m2, pozemek 2 782 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28892
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    109 m²
  • Terasa
    45 m²
  • Užitná plocha
    154 m²
  • Zastavěná plocha
    71 m²
  • Pozemek
    2 782 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.