Rodinný dům, 6+kk

Rodinný dům s vnitřním bazénem a saunou stojí uprostřed krásné rozlehlé zahrady na kraji lesíka v klidné lokalitě s čistý vzduchem východně od Prahy. Centrum hlavního města je vzdáleno necelou půl hodinu jízdy autem.

Záměrem projektu byla variabilita uspořádání vnitřních prostor domu dle postupně se měnícího životního stylu a potřeb rodiny, projektovanou dispozici 6+kk lze tedy libovolně upravovat. V současné době se v přízemí nachází 120metrový obývací pokoj s krbem, prostornou jídelnou a kuchyní, vnitřní bazén s možností vstupu do zahrady, sauna (se sprchou a toaletou), pracovna sloužící jako společenský pokoj s kulečníkem, menší obývací pokoj a letní plnohodnotná vnitřní kuchyň pro terasu v zadním křídle domu: tato část se separátním vstupem tak může fungovat jako zcela oddělený apartmán o velikosti 2+kk. Dále je zde letní venkovní pekárna, horký plát a gril s odtahovým komínem na jedné z teras domu, prádelna a sušárna s místem na mytí psa, toaleta pro hosty a vstupní hala. Na prostornou dvojgaráž se skladovacím patrem (cca 20 m2) navazuje spíž a šatna pro sezónní oblečení a sportovní výbavu. Patro tvoří pracovna s knihovnou na velké galerii a 2 ložnice se 3 šatnami a koupelnami (z 1 z ložnic lze snadno vytvořit 2 samostatné pokoje s vlastními šatnami). Suterén ukrývá vybavenou tělocvičnu technické zázemí a sklad. K příjemnému posezení na zahradě slouží 3 terasy (jižní ideální na opalování, severní na úkryt před sluncem a západní, která je nejhezčí vpodvečer a která je osazena stolem pro 12 osob a venkovním krbem s grilem). Zahrada svou polohou a velikostí zaručuje naprosté soukromí. K zadní části domu patří také samostatně přístupná druhá garáž pro zahradní techniku.

Dům je vybaven moderními technologiemi maximálně šetřícími náklady na provoz: například solárními panely na výhřev bazénu (přebytek energie je napojen na spotřebu v domě) nebo tepelným čerpadlem. Na stavbu i v interiéru byly použity luxusní materiály. Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, francouzská okna, vestavěné úložné prostory, internet, UPC, satelit, alarm, videotelefon nebo kamerový systém. Na zahradě stojí gril, zahradní domek se dvěma samostatnými vstupy (vraty pro traktor a dveřmi pro zahradníka), který je součástí zadního křídla domu a studna se sofistikovaným zařízením na úpravu a filtraci vody, které zabraňuje usazeninám v měděném potrubí. Dům je napojen ke kanalizaci. Parkování ve dvojgaráži a na zpevněných místech na pozemku.

Dům stojí v klidné rezidenční zástavbě obce v údolí Lomnického potoka oklopeném hustými lesy. Lokalitu ocení především mladé rodiny vyhledávající klid, pohodlí a bezpečí a zároveň občanskou vybavenost: základní školu, poštu, obchod, lékaře, zastávky příměstské dopravy i blízkost obchodních center a kulturních a přírodních památek.
Sportovní vyžití si zde najdou příznivci golfu, cyklistiky, běhu, bruslení a hokeje. Nedaleko je golfový klub a pro aktivní trávení volného času se v 3 minuty vzdálených Kunicích nabízí sportovní centrum s tenisovými kurty, golfovým trenažérem a fotbalovým hřištěm. V okolí se také buduje nové golfové hřiště PGA.
Cesta do Prahy je rychlá a snadná díky blízkému nájezdu na dálnici D1, který je jen 4 minuty autem od domu. Centrum Prahy je vzdáleno 25 minut autem, 50 minut autobusem nebo vlakem z Mirošovic. Příměstský autobus jezdí ke stanici metra linky C Budějovická.

Interiér 517 m2, zastavěná plocha 506 m2, zahrada 3098 m2, pozemek 3 604 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29186
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    517 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    506 m²
  • Zahrada
    3 098 m²
  • Pozemek
    3 604 m²
  • Parkování
    Garáž pro dva vozy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.