Rodinný dům, 7+kk

Moderní design, dostatek prostoru v interiéru i exteriéru a nejvyšší kvalitu použitých materiálů nabízí novostavba rodinné vily se zabudovanou klimatizací a rekuperací, venkovním bazénem a domácím kinem. Dům stojí v naprosto klidné slepé ulici kousek od vstupu do rozlehlého lesoparku Divoká Šárka.

Dispozice přízemí se skládá z velkého obytného prostoru s otevřenou kuchyní a vstupem na krytou terasu (32 m2) a k bazénu. Dále je zde pokoj pro hosty s en-suite koupelnou. Ze světlé galerie v patře vedou dveře do 4 ložnic (1 s en-suite koupelnou), ke 2 z nich přiléhá terasa s vířivkou. Suterén ukrývá domácí kino, pánskou místnost s kulečníkem a technickou místnost.

Ke špičkovému vybavení patří klimatizace, velkoformátová hliníková okna s izolačními trojskly stíněná venkovními žaluziemi, plovoucí dřevěné podlahy a velkoformátová dlažba s podlahovým vytápěním, krb na dřevo, designová sanita, kuchyňské spotřebiče Gaggenau a zakázkové bezpečnostní dveře. Dále inteligentní řízení domácnosti Inels3 s ovládáním přes mobilní aplikaci, audiosystém HEOS (17 audio zón) a profesionální datová síť. Vytápění tepelným čerpadlem a elektrickým kotlem, přísun čistého vzduchu zajišťuje rekuperace. Pocit bezpečí poskytuje kamerový systém s napojením na bezpečnostní službu a alarm. Na precizně udržované zahradě s plně automatickou závlahou ze studny stojí zahradní domek (25 m2) s barovým pultem. Automatizovaný bazén o velikosti 4x11m má zabudovaný protiproud. Kupní cena zahrnuje 2 krytá parkovací stání, dvojgaráž a možnost parkování na pozemku pro další 4 vozidla.

Velkorysý dům stojí v rezidenční čtvrti vyhledávané pro těsný kontakt s přírodou, blízkost mezinárodní školy ISP a ideální polohu pro cesty na letiště. V místě je dobrá občanská vybavenost (mateřská a základní škola, pošta, potraviny, restaurace), kompletní služby jsou v krátké dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD, cesta ke stanici metra linky A Bořislavka trvá 8 minut. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na Městský okruh.

Interiér 444 m2, zastavěná plocha 235 m2, krytá terasa 32 m2, terasy celkem 225 m2, zahrada 816 m2, pozemek 1051 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29645
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    444 m²
  • Terasa
    190 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    634 m²
  • Zastavěná plocha
    235 m²
  • Zahrada
    816 m²
  • Pozemek
    1 051 m²
  • Parkování
    garáž pro 2 auta + parkování na pozemku
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.