Vila

Elegantní bílá vila leží na pláži Grape Bay – nejznámější oblasti Bermud s nádhernými písečnými plážemi.

Pobřežní nemovitost o zhruba 57 tisících m2 prošla v nedávné době promyšlenou tříletou renovací za účasti architektů, stavitelů a řemeslníků světové třídy. Vedle hlavního domu s plochou 930 m2, jsou zde další tři domky se třemi ložnicemi, dům pro zaměstnance se dvěma ložnicemi i okouzlující plážový pavilon.

Hlavní třípodlažní dům, který dokonale vystihuje tradiční bermudský styl, je plný světla a prostoru. Charakteristickými rysy jsou vysoké stropy, velkoformátová okna, velkorysé rozměry místností a konzistence ve výběru povrchů.

Dům byl původně navržen a vybudován v letech 1939 – 1941 a v posledních více než 30 letech sloužil jako oficiální sídlo generálního konzula USA. Místo je velmi oblíbené bermudskou komunitou díky velkolepým podívaným, při kterých se pravidelně setkává 2 000 hostů, aby oslavilo americký Den Nezávislosti.

Hlavní dům zaujímá prostor ve výšce asi 200 metrů nad mořem a nabízí tak úžasné výhledy na Atlantský oceán, město Hamilton, zahrady a rozlehlé trávníky pozemku.

Interiér: 1 579 m2, pozemek: 57 061 m2.


Objekt se prodává společností Sinclair Realty. Agentem je John M. Sinclair.
Fotografie: JP Rouja / LookBermuda a Dan Forer

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29743
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    1 579 m²
  • Pozemek
    57 061 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.