Vila

V srdci klidné italské krajiny obklopené cypřiši, vinicemi, olivovými háji a lesy, leží krásná historická usedlost s výhledem na Chianti Classico Hills. Dům datující se až do 13. století má vznešenou historii a je tou nejlepší ukázkou tradičních toskánských statků v Chianti Classico, pouhých 30 minut jízdy od Florencie.

Nemovitost o zhruba 1 900 m2 je obklopená pěti hektary půdy a může se pochlubit dvěma luxusními vilkami, třemi ateliérovými byty a historickým obydlím Fattoria Marzocco - statkem se čtyřmi rekreačními byty. Stylové interiéry byly pečlivě zrenovovány místními řemeslníky s použitím nejlepších toskánských materiálů, které dodávají místu nezaměnitelnou italskou atmosféru a kouzlo.

Pozemky okolo domů jsou přímo impozantní. Vysoké cypřiše lemují cestičku k vstupní bráně hlavní části nemovitosti s historickou kaplí z roku 1647 a mramorovými fontánami se sochami. Dále na pozemcích najdete čtyři krásné formální zahrady (včetně levandulové a růžové), olivový háj, vinice nebo soukromý les. K dispozici zde budete mít také dětské hřiště, stolní tenis a tři bazény obklopené terasami.

Místo s jedinečnou historií dříve sloužilo jako dívčí klášter a později jako zemědělská usedlost. V jednom z bytů zde také v posledních letech žil a pracoval renomovaný nizozemský malíř Karel Appel. Jednu z jeho soch, The Horse, můžete stále spatřit v levandulové zahradě.

Obytná plocha: cca 1 900 m2, pozemky: 5 ha. Objekt je prodáván jako celek nebo jako dvě samostatné nemovitosti.

Nemovitost je prodávána společností Agenzia Romolini Immobiliare. Agentem je Riccardo Romolini.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29745
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    1 900 m²
  • Pozemek
    49 979 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.