2 vily se soukromou pláží

Sunset Cove - Coral Beach & Hidden Beach se nachází v samostatné enklávě zátoky v srdci Key Largo, mezi netknutými ostrůvky Florida Keys. Omývána Mexickým zálivem v lokalitě Florida Bay se Sunset cove rozkládá na celkové ploše 28 328m² přičemž nabízí 112m² vlastní písčité pláže a přes 4000m² mořské plochy.

Dvě dominantní rezidence a přináležející domy pro hosty obklopené tropickou zelení jsou doplněny dvěma zapuštěnými bazény, dvěma chráněnými doky, přístřeškem pro loď, a prodlouženým molem s kotvící plošinou. Součástí je i domek údržby, příjezdová cesta a komerční budova s průčelím k cestě, vhodná k provozu kanceláře nebo obchodu. Soukromý pozemek pojme až 100 hostů s možností parkování, a i proto je v současnosti využíván jako oblíbená svatební lokace. Orientací parcel na jih i na sever je Sunset Cove skutečně ideálním pobřežním letoviskem.

Na severní parcele Coral Beach naleznete impozantní původní dům s terasou, čtyřmi ložnicemi a čtyřmi koupelnami, obývacím pokojem, jídelnou, plnohodnotnou kuchyní, spižírnou a prádelnou, situovanými v přízemí. Auta můžete zaparkovat ve dvojitě koncipované garáži. Severní dům pro hosty postavený v r. 2018 nabízí 5 ložnic s vanami, kuchyňku s jídelním prostorem a rovněž prádelnou.

Také jižní parcela Hidden Beach nabízí velkolepý hlavní dům. Ten byl vystavěn v r. 2017 a kromě toho že je koncipován bezbariérově, je zařízený čtyřmi ložnicemi, čtyřmi koupelnami a kuchyní a svým obyvatelům dopřává prostorné obývací jídelní i prostory. I zde si můžete dopřát pohodlí bazénu a nebo se rozhodnout pro jednu ze svou pláží či objevovat korálový útes. V jižním domě pro hosty najdete čtyři ložnice a tři koupelny, kuchyňku a obývací prostor, vše na úrovni země.

Oba domy mají nárazuvzdorné sklo, okenice a centrální klimatizaci.

Ať už pro investování hledáte exkluzivní rezidenční komplex nebo pronajímatelnou nemovitost s více obydlími či hledáte prostory pro podnikání, Sunset Cove - Coral Beach & Hidden Beach je k dispozici kupujícímu, který uznává jedinečnou hodnotu a přitažlivost.

Interiér: Celkem 17 pokojů, 16 koupelen; Rozloha: 28 328m² / 7 akrů.

Tuto nemovitost prodává společnost American Caribbean Real Estate. Agentem je Joel Young.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29927
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Pozemek
    28 327 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.