Vila

Luxusní sídlo ležící v Mexickém zálivu nabízí bezkonkurenční soukromí, charakter a okouzlující eleganci.

Klimatizovaná rezidence v bezvadném stavu je ideální jako rodinné sídlo či letovisko. Má pět ložnic a sedm koupelen na obytné ploše přes 830m². Uvnitř se nachází prostorná vstupní hala, obývací pokoj, kulečníkový salon, velkorysá jídelna, rodinný pokoj, profesionálně vybavená kuchyně, knihovna, místnost obsluhy, domácí kino, vinný sklep/humidor, špičkové apartmá, venkovní kuchyně na terase - to vše obdařeno nádhernými výhledy na Mexický záliv.

Pozemek se může pochlubit rozlohou přes 93 tis.m² s výjimečným třísetmetrovým pobřežím. Venkovní prostor je obohacen o soukromý lodní přístřešek, most vedoucí na ostrov s privátním dokem a ohništěm. Na ostrůvku najdete také historický dům pro hosty, dvojitý tenisový kurt a prostorné garáže pro 4 a více aut.

Region Spring Hill na Floridě, kde se sídlo nachází, je prvotřídním místem pro provozování vodních sportů, plavení se na lodi, kanoi, kajaku či pro rybaření. Nedaleko se nachází nový moderní vodní park.

Interiér: 946m²
Pozemky: 93 077m²

Tuto nemovitost prodává společnost Coastal Properties Group International. Agnetem je Scott Ferguson.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29930
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    946 m²
  • Pozemek
    93 077 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.