Vila

U dvanácté jamky golfového hřiště v Toscaně v Indian Wells v Kalifornii se nachází nádherný domov na opečovávané parcele s dechberoucím výhledem na okolní hory.

Tento starosvětsky designovaný dům nabízí luxusní bydlení v srdci údolí Coachela, mezi Palm Desert a letoviskem La Quinta.

Dům se sestává ze čtyř ložnic s vlastními koupelnami, prostorného obývacího pokoje, profesionální, luxusně vybavené kuchyně, formální jídelny, impozantní pracovny, tělocvičny, dvou oddělených toalet a mnoho dalšího. Na pozemku se nejdete i malý přistavěný domek se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a obývacím pokojem, který je situován přímo ke vchodu na dvůr, který se pyšní krbem a fontánou. Interiér se vyznačuje rozsáhlým užitím kamenných povrchů a bohatým dřevěným dekorem (nábytek, kuch. Linka, obklady, podlahy) klenutými stropy, a interiérovým design (Old World) a vybavením na míru. K sídlu dále patří 2 klimatizované garáže s litými podlahami a střechu domu pokrývají vestavěné solární panely.

Venkovní prostory nabízejí zastřešené posezení s ohništěm, bazén, lázně, letní kuchyně, ohniště a vířivka.

Indian Wells je město v oblasti Riverside v Kalifornii. Je známé pro své hotely, golfová hřiště a luxusní rezidenční oblasti. V Riverside se také pořádá 6. Největší tenisový turnaj na světě - Indian Wells Masters.

Interiér: 549m2
Pozemky: 178060m2

Tuto nemovitost prodává společnost HK Lane Real Estate. Agentkou je Kerrie Balance.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29957
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    549 m²
  • Pozemek
    1 780 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.