Vila

Tento velkolepý dům u oceánu se nachází na Victoria Beach - jedné z nejznámějších pláží v jižní Kalifornii, v soukromí exkluzivní obytné čtvrti Lagunita na Laguna Beach.

Užijte si luxusní bydlení na pláži v tomto nádherném domě, který má čtyři ložnice (včetně velkého apartmá s posilovnou, párou a saunou, a posuvnými skleněnými dveřmi vedoucími k terase), pět koupelen, profesionální, luxusně vybavenou kuchyň (s varnou deskou se šesti hořáky, třemi troubami, chladničkou Subzero a nejmodernějšími spotřebiči), velkou domácí pracovnu, mediální místnost s kuchyňským koutem a kulečníky, vinný sklep o objemu 1000 lahví a velkou terasu s vířivkou. Dům se může pochlubit velkoplošnými okny s nádherným výhledem na vodu z většiny pokojů. Je zde také loděnice upravená na studio, která nabízí přímý vstup na pláž, kterou se můžete rozhodnout využít pro hosty nebo jako Vaše privátní, poklidné plážové útočiště.

Dům má smart-home systém s automatickým osvětlením a ozvučením, centrální klimatizací, výtahem, garáží pro 3 auta a přímým přístupem na pláž přes soukromé schodiště.


Těšte se z relaxujících zvuků oceánu a úžasných západů slunce v tomto přímořském sídle. Lagunita je jedna z nejkrásnějších uzavřených komunit v Laguně, v blízkosti slavného Montage Resort, nákupů, golfu, restaurací a mnoho dalšího. Laguna Beach je známá svými uměleckými galeriemi, krásnými plážemi a zátokami.

Interiér: 600 m²
Pozemky: 5 ha

Tato nemovitost je prodávána společností First Team Estates. Agentem je Bill Rolfing.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29960
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Pozemek
    526 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.