Vila

Villa La Sata je impozantní plážový komplex mimořádné kvality posazený na útesu Playa Flamingo v exkluzivním resortu Guanacaste, v Kostarice. Nádherné výhledy z vily na průzračné vody Flamingo Bay a bílé písečné pláže jsou, jednoduše řečeno, nepřekonatelné.

Sídlo ve Středomořském stylu zahrnuje dům se čtyřmi ložnicemi, dům pro hosty se dvěma ložnicemi a vrátnici rovněž se dvěma ložnicemi, všechny pečlivě naplánované pro uvolněný tropický životní styl. Propracovaný systém skládacích skleněných stěn umožňuje vnitřním prostorám volně splynout s venkem. Mezi nejznamenitější prvky interiéru patří Řecké travertinové podlahy, ručně vyráběné kuchyňská linka ze vzácných tvrdých dřevin, kuchyně profesionální úrovně, velkolepé schodiště a dvoudveřový výtah, automatizovaný systém osvětlení, centrální klimatizace, bezpečnostní systém a další.

Venku, na střeše domu pro hosty je situován najdete jídelní pavilon. Dále venkovní prostory nabízejí nekonečný bazén, nádvoří a střešní terasu s výhledem 180 stupňů, který zahrnuje výhled na Tichý oceán od západního výhledu na ostrovy Catalina, přes zátoku Conchal a Cape Velas na jihu, až ke kopcům tropického lesa na východě. Soukromé schodiště se spouští skrze ovocný sad mezi květy ibišku a mangrove do toužebně vyhlížející bílé písčité pláže.

La Sata svou polohou přináší nádherné klima, nedotčené pláže, příjemné lidi a bezkonkurenční biodiverzitu, včetně hojné mořské fauny a možnosti jednoho z nejlepších hlubinných rybolovů na kontinentu. Dokonalé umístěná uprostřed půvabné mnohonárodnostní komunity Flamingo Bay, je La Sata vzdálená 30min od Tamarindu a hodinu pohodlné jízdy od mezinárodního letiště.

Interiér: 1 114m²
Pozemky: 2 306

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29968
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    1 114 m²
  • Pozemek
    2 306 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Guanacaste

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.