Rodinný dům, 6+1

Roubenka jako z pohádky stojí obklopena velkou zahradou se vzrostlými stromy. Krásné místo s poklidnou atmosférou a čistým vzduchem v okrajové části městečka situovaného uprostřed chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Z chalupy je blízko do lesa, do centra, na golfové hřiště i na sjezdovku. Díky 4 ložnicím, 4 koupelnám a 5 toaletám nabízí nejen možnost vlastního pohodlného bydlení či rekreace, ale též investiční využití v podobě pronájmů.

Přízemí tvoří samostatná garsoniéra s ložnicí, kuchyní a koupelnou, dále společná světnice s kachlovými kamny, kuchyně se zázemím a vybavením pro 3 rodiny, toaleta, chodba s úložným prostorem, veranda, zádveří a technické zázemí. V podkroví jsou umístěny 3 ložnice s vlastními koupelnami (sprchový box, umyvadlo, WC).

200 let stará roubenka
je po kompletní a pečlivé rekonstrukci (v r. 2008), při které byly zrestaurovány některé původní prvky: například dřevěné stěny, roubení a stropy, 2 kachlová kamna, hliněné kouřovody, dveře a zárubně, okna v přízemí, dřevěné a cihlové podlahy nebo dlažba. K vybavení dále patří nová akumulační kamna, kompletní kuchyňské linky se spotřebiči, venkovní stoly a lavice z masivu, dvouplášťová německá střešní krytina či měděné klempířské prvky kopírující původní originální tvar střechy a límců. Objekt je napojen na kanalizaci, voda je obecní. Parkování v garáži a na pozemku.

Velmi oblíbená rekreační oblast s hlubokými lesy protkanými cyklistickými, turistickými a běžeckými trasami je přezdívána střecha Evropy, prochází totiž tudy hlavní evropské rozvodí Labe-Dunaj. V pěším dosahu z chalupy je golfový klub Svratka a uměle zasněžovaná osvětlená sjezdovka (horní stanice v nadmořské výšce 742 m/m). Na výlet lze vyrazit až je nejvyšší vrchol Žďárských vrchů Devět skal. V městečku je množství restaurací, potraviny, pošta, dětské hřiště, muzeum a galerie, knihovna, ale také praktický, dětský i zubní lékař a lékárna.

Interiér 262 m2, zastavěná plocha 194 m2, zahrada 1 600 m2, pozemek 1 794 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30388
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    262 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    194 m²
  • Pozemek
    1 794 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži a na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.