Venkovská usedlost

Jedinečná příležitost ke koupi klasické italské venkovské usedlosti s vinicemi a olivovými háji. Nemovitost se nachází na velkém pozemku uprostřed malebné perugijské krajiny.

Usedlost s užitnou plochou 1 835 m2 leží v regionu Umbria, 9 km od starobylého města Umbertide. Stavba pochází z 15. století a je situována na kopci s krásnými výhledy do okolní krajiny. Na pozemcích o 39 ha najdete lesy, ornou půdu, pastviny, olivové háje, vinice i ovocný sad. Jde o funkční farmu sestávající z hlavního domu, několika hospodářských budov i venkovního bazénu.

Hlavní třípodlažní vila (1 035 m2) je rozdělena na 4 apartmány, které dohromady čítají 10 ložnic a 7 koupelen. Každý apartmán má krb, plně vybavenou kuchyň a několik dodatečných místností a vestavěných skříní. Druhá dvoupatrová budova s plochou 120 m2 má 2 kuchyně, 2 jídelny, 3 ložnice a 2 koupelny. Třetí z budov (280 m2) je ideální pro studio jógy díky její bambusové podlaze i vysokým stropům a oknům. Mimo to zde také najdete sklípek pro výrobu vína. Vila má krásné kamenné zdi a terakotové střešní tašky.

Farma je nanejvýš udržitelná – využívá obnovitelnou energii, recykluje vlastní vodu a má vytápěcí systém na biomasu. Okouzlující místo jak pro rodinné bydlení, tak nádherné ubytování v oblasti agroturistiky.

Interiér 1 835 m2, pozemek 390 000 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30821
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    1 835 m²
  • Pozemek
    390 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.