Vila

Kombinace nadčasové bílé barvy a pískově hnědých dřevěných doplňků, tak by se dala popsat vkusně a elegantně zařízená vila rozkládající se na jihozápadním pobřeží v městečku San José, v blízkosti nádherných pláží, vyhlášených restaurací a obchodů.

V přízemí prostorné vily (celkem 600m2) se nachází světlý obývací pokoj s francouzskými okny vedoucími na prostornou terasu s přelivovým bazénem, který budí dojem, že končí v korunách přilehlých stromů. Díky částečnému zastřešení terasy zde vzniklo ideální místo k odpočinku ve stínu s výhledem na okolní zeleň a moře. Moderní kuchyň dokončená ve vysokém standardu navazuje na jídelní kout a obývací část vily.

Sedm ložnic (některé s vlastními koupelnami a šatnami) plně vyhoví i požadavkům větší rodiny. Vybavení koupelen zahrnuje vany, sprchové kouty i umyvadla pro “něj” a pro “ni”.

Exteriér vily reprezentuje typický místní styl s robustními bílými zdi, dlážděnými kamennými terasami a chodníčky, bohatou zelenou zahradou s mnoha kouty pro odpočinek ve stínu. Ten garantují přilehlé vzrostlé stromy, které kromě zastínění poskytují i dnes tolik ceněné soukromí.

Interiér: 600m2, pozemek 12,500m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31113
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Pozemek
    12 500 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.