Vila

Vila na fantastickém rozlehlém pozemku o více než 50 000 m2 leží v ústraní hustě zalesněného kopce na okraji městečka Santa Eulalia na Ibize.

Pozemek obklopený nedotčeným borovým lesem zahrnuje mimo dvoupodlažní vilu také dům pro hosty (114 m2). Interiér vily má víceúrovňové přízemí s okouzlujícím obývacím pokojem s krbem a několika různými místy k posezení, dále kuchyní, jídelnou a velkou krytou verandou s venkovním jídelním koutem. V patře se nachází 4 vzdušné světlé ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelnami s mozaikovými obklady, sprchami a topnými žebříky.

Dům pro hosty je postaven v moderním architektonickém stylu, se třemi ložnicemi a koupelnami, obývacím pokojem, kuchyní a malým jídelním koutem. V patře je terasa a před domem krytá veranda. Velká pečlivě udržovaná zahrada má trávník ohraničený keři a stromy s bazénem v jeho středu. Oba domy jsou plně klimatizované, na pozemku najdete garáž pro dvě auta. Celá nemovitost je chráněna alarmem.

Jedinečná příležitost k bydlení v úchvatném zakoutí ostrova, který je známý svým bohatým nočním životem.

Vila 320 m2, dům pro hosty 114 m2, pozemek 50 403 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31150
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    480 m²
  • Pozemek
    50 403 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.