Vila

Ibizská venkovská vila s kouzelnou zahradou a bazénem leží v ústraní pod vrcholkem Puig d’en Valls nedaleko města Santa Eulelia.

Dvoupodlažní dům leží na pozemku o téměř 4 000 m2 s mnoha stromy a typickými středomořskými rostlinami. Celá vila je klimatizovaná, má stropní ventilátory a udržuje si příjemný chládek díky tlustým kamenným zdím.

Interiér zahrnuje obývací pokoj s jídelním prostorem a kuchyní s otevřenými policemi. Najdete tady celkem šest velkých ložnic, které mohou pojmout větší množství postelí. Pět koupelen je vybaveno sprchami, bidety a dvojitými umyvadly.

Kromě toho se může vila pochlubit také pohodlnou verandou, zastřešenou terasou i posezením vedle venkovního bazénu. Rámy oken a dveří hrají barvami v tradičním venkovském stylu. Venku I uvnitř je hned několik míst, kde si můžete užít společné stolování, usrkávání osvěžujících drinků I pomalé čtení knihy.

K dispozici je také garáž a velký prostor k parkování na pozemku. Vila je ideálním bydlením pro rodinu, která se chce bavit po celý rok.

Interiér 355 m2, pozemek 3 875 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31152
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    355 m²
  • Pozemek
    3 875 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.