The William Rubin Estate

Nového majitele hledá rozlehlý dům nedaleko města New York, který si nechal vystavět William Rubin, dlouholetý kurátor Metropolitního muzea a přední odborník na Pabla Picassa.

Stavba stojící na břehu jezera Mallard, jejíž obytná plocha zabírá téměř 900 m2 a obklopuje ji rozlehlý pozemek je navržena tak, aby maximálně využívala průhledů do zeleně a její otevřené dispozice umožnovaly zapojit do interiéru množství uměleckých objektů.

Silný architektonický koncept je postaven na kombinaci kamenné zdi a bělostné struktury stavby s množstvím prosklených ploch. Milovník a sběratel umění o projekt své rezidence požádal původem makedonského architekta Vuko Tashkoviche, který ve svých stavbách v duchu postmoderny kombinoval současnou architekturu s odkazy na stavitelství antického Řecka. Čisté geometrické formy jsou proto komponovány tak, aby vnitřní prostory přirozeně plynuly a pomocí různé úrovně podlah i nestejné výšky stropu je dosaženo hierarchie jednotlivých místností.

Dům, jehož součástí je bazén se slanou vodou i sauna, nabízí rovněž vinný sklep, pracovnu s konferenční místností nebo soukromý přístav na jezeře. Kromě toho zaujme prosluněnou jídelnou a rozlehlým obývacím pokojem. Má celkem pět ložnic a šest koupelen.

William Rubin svůj umělecký cit projevil rovněž v komponování zahrady, na jejíž tvorbu bedlivě dohlížel. Dům stojící uprostřed panenské přírody je zároveň snadno dostupný z New Yorku, v čemž spočívá jedna z jeho hlavních předností.

Interiér: 869m2, pozemek 14 163m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31194
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    869 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    14 163 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.