Rodinný dům, 5+kk

Rodinný dům původně z osmdesátých let, který v roce 2001 prošel kompletní přestavbou a rekonstrukcí, se z ulice jeví nenápadně, o to více však překvapí jeho interiérové prostorové řešení, jehož autorem je jeden z nejuznávanějších současných architektů. Poskytne ideální bydlení pro vyznavače minimalistického stylu, přitom není strohý.

V 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, na kterou navazuje prostorná místnost s koupelnou sloužící např. jako fitness či prostor pro relaxaci a samostatná ložnice s koupelnou. Po kovovém subtilním schodišti se pak lze dostat do patra, kde se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, či do suterénu s pracovnou, šatnou a technickým zázemím. Hlavní obytný prostor vznikl vybouráním stropní příčky, čímž se celkově prosvětlil a provzdušnil. Tato prostora by měla sloužit jako ústřední místo setkávání rodiny, což je umocněno i vestavěným krbem. Ve 3. nadzemním podlaží se nacházejí 2 ložnice, ke kterým přiléhají koupelny.

Celý prostor je vybaven opukovou nebo dubovou podlahou. V domě je velké množství vestavěných skříní vyrobených na míru a další úložné prostory. Z obývacího pokoje se vychází na terasu orientovanou do zahrady (opatřenou markýzou), která rodině poskyne klidné zázemí. Zahrada je rovněž pojednána minimalisticky, ale nachází se v ní vzrostlá zeleň i vodní prvek – jezírko. V rámci rekonstrukce byla vyměněna původní okna za dobře izolující velkoformátová dřevěná eurookna, která poskytují kontakt s okolní přírodou. Vytápění je zajišťováno plynovým kotlem. Dům je koncipován do několika zón, kdy každý obyvatel zároveň může mít dostatek soukromí. Parkování na pozemku.

Řěž se nachází v malebném kraji, který obtéká meandr řeky Vltavy mezi Libčicemi nad Vltavou a Roztoky. V obci najdete potraviny, kavárny a restaurace, poštu, penzion či hřiště. Nejbližší železniční zastávka se nachází cca 1 km od domu. V okolí je také možnost sportovního vyžití. Dominantou kraje je vrch Řivnáč, kam lze podnikat výlety.

Užitná plocha 240 m2, zastavěná plocha 140 m2, zahrada 612 m2, pozemek 752 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31655
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    280 m²
  • Zastavěná plocha
    140 m²
  • Zahrada
    612 m²
  • Pozemek
    752 m²
  • Parkování
    Parkování na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    E
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.