Rodinný dům, 5+kk

Unikátní novostavba rodinné vily z architektonické dílny Kareš/Rais s vnitřním bazénem a fitness, Dům roku 2019 dle odborné poroty časopisu Můj dům, stojí v těsném sousedství anglického parku bývalé královské obory na okraji Prahy. Díky použitým technologiím stavba klade minimální nároky na údržbu. Inteligentní domácí systém umožňuje jednoduchým stisknutím tlačítka ovládat provoz domácnosti, jako je vytápění a zavlažování zahrady.

Plocha je rozdělena na část společenskou, soukromou, sportovní a technickou, jednotlivé zóny se vzájemně neruší a zároveň jsou účelně propojeny. Přízemí tvoří obytný prostor s kuchyní, jídelnou a posezením, dále knihovna, bazén, fitness, samostatná toaleta, vstupní hala a zádveří. Celé přízemí je bezbariérově propojeno s terasou a zahradou. V patře je rodičovské apartmá s en-suite koupelnou, šatnou a pracovnou, další 3 ložnice s vlastními koupelnami a velká centrální galerie. Suterén je vyhrazen technologickému a provoznímu zázemí, je zde garáž pro 3 vozy, inteligentní ovládací systém, vzduchotechnika, technologie bazénu, tepelná čerpadla a prádelna.

Použité materiály a vybavení byly pečlivě voleny s ohledem na kvalitu, funkčnost a design. Bezrámové zasklení fasády je z velkoformátových tabulí - izolačních a bezpečnostních samočisticích skel, stíněných předokenními žaluziemi (v přízemí) a vnitřními screenovými roletami skrytými ve stropním podhledu (v patře). Vytápění je v podlahách, větrací systém a osvětlení integrované v podhledu. Zábradlí je z čirého tvrzeného skla, dveře bezfalcové. Vše lze pohodlně ovládat stisknutím jednoho tlačítka, nakonfigurovat a nechat běžet bez jakéhokoliv zásahu. I během nepřítomnosti tak funguje automatizované zavlažování nebo topný systém. Technologie bazénu je zcela autonomní. Bazén a jeho hala má vlastní systém vytápění a ventilace. Technologie je autonomní, dávkování bazénové chemie je zcela automatické, nevyžaduje žádnou obsluhu. Na velké jihozápadní zahradě bylo zachováno maximum volné plochy. Na terase u posilovny je příprava na jacuzzi, v severní části stojí praktický zahradní domek, zavlažování je z jímek na dešťovou vodu.

Dům je zasazen do zeleně na kraji nové rezidenční čtvrti u zámku Koloděje, který byl dočasným sídlem T. G. Masaryka a po mnoho let sloužil pro reprezentativní účely Vládě ČR. Pár kroků od domu vede k mateřské i základní škole, v blízkosti je vyhlídkové místo a přírodní park Rokytka, téměř okolo domu prochází cyklotrasa a turistická stezka. V místě jsou potraviny a restaurace, další služby pak v rychlé dojezdové vzdálenosti. Autobusové spoje jezdí z blízké zastávky například k nádraží Praha-Klánovice, stanici metra linky A Skalka nebo linky B Černý most. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na Štěrboholskou spojku.

Užitná plocha 526,1 m2, garáž 43,5 m2, zastavěná plocha 401 m2, zahrada 2 114 m2, pozemek 2 515 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31839
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    526 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    401 m²
  • Zahrada
    2 114 m²
  • Pozemek
    2 515 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání pro 3 automobily
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.