Rodinný dům

Kvalitně vybavená nadčasová vila s vnitřním bazénem, výtahem, kancelářskými prostory a velkou zavlažovanou jihozápadní zahradou s krásnými výhledy na okolní lesy stojí v obci u brněnské přehrady, která je snadno dostupná autem, autobusem i pěšky.

Plocha domu se rozkládá na 3 podlažích a v několika úrovních přístupných 2 vchody, díky čemuž je možné zcela oddělit firemní a soukromé prostory. Kancelářím s kuchyňkou a sociálním zařízením je vyhrazeno nejvyšší patro. V prostředním patře rozděleném na 2 úrovně je obývací pokoj se zvýšeným stropem, krbem a velkými posuvnými okny na slunnou terasu, navazující jídelna (také se vstupem na terasu), kuchyně, 2 ložnice se šatnami a koupelnou, 1 ložnice s en-suite koupelnou, vstupní hala se šatnou, 2 sklepy, schodiště a výtah. V úrovni zahrady je relaxační místnost s bazénem, kuchyňkou, prostorem na cvičení a koupelnou s WC a technická místnost. Na zahradě stojí samostatný dům pro hosty s ložnicí, předsíní, obývacím pokojem, terasou, kuchyní a koupelnou. Kancelářské prostory lze snadno přeměnit na obytné.

Dům byl vystavěn z cihel Porotherm a je zateplen paropropustnou vatou. V interiéru byly použity výhradě kvalitní materiály. Na podlahách je italská vyhřívaná velkoplošná dlažba, v ložnicích celoplošné koberce, okna jsou velkoformátová Schüco s dvojskly a venkovními roletami. Interiérové dveře jsou z masivu nebo celoskleněné, vstupní bezpečnostní (tř. III) značky Bedex, mezi bezpečnostní prvky patří i pohybová čidla a alarm. Podlahové vytápění je napojeno na plynový kotel Buderus. Bazén je vybaven pískovou filtrací. V domě je vodárna s retenčními nádobami na dešťovou vodu, zavlažovací systém s několika okruhy využívá vodu z vlastní studny, na kterou je napojeno i splachování toalet. Parkování ve dvojgaráži a na 2 místech na pozemku. Pod terasou je velký sklep. Elektricky ovládaná vrata a brána jsou značky Lomax.

Lokalita vyniká množstvím neporušené zeleně, obec obklopují přírodní parky Podkomorské lesy a Baba, procházkou po naučné stezce Brněnská podkova lze dojít až k přehradě. V místě je mateřská a základní škola, restaurace, hostinec, obecní úřad a knihovna. Kompletní občanská vybavenost je pak v Brně, které je skvěle dostupné autem i hromadnou dopravou. Cesta autobusem k tramvajové zastávce Zoologická zahrada trvá necelých 10 minut.

Interiér 753 m2 (dům), 95 m2 (dům pro hosty), zahrada 2 578 m2, pozemek 3 014 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32347
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    848 m²
  • Terasa
    56 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    904 m²
  • Zastavěná plocha
    651 m²
  • Zahrada
    2 316 m²
  • Pozemek
    3 014 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.