Rodinný dům, 4+kk

Moderní nízkoenergetický bungalov, koncipovaný jako ekologicky udržitelné bydlení z kvalitních přírodních materiálů, stojí obklopen velkou zahradou na klidném místě téměř na hranici metropole.

Dům nabízí otevřený prostor propojený s exteriérem díky velkému portálovému oknu v obytné místnosti, která je dominantou prostoru. Patří k ní jídelna, kuchyně a 26metrová zahradní terasa, na kterou lze vstoupit i ze dvou ložnic. Dále je zde 3. ložnice, koupelna, samostatná toaleta, šatna u hlavní ložnice a technická místnost.

Prosvětlené interiéry a prakticky členěný prostor je inspirovaný skandinávským designem. Kuchyně se spíží je vybavena zakázkovou kuchyňskou linkou, kredencem a jídelním stolem. K nadstandardnímu vybavení patří krbová kamna HEDE, světlovod a velkoplošná okna s izolačními trojskly, bezpečnostními foliemi a sítěmi proti hmyzu. Vytápění zajišťuje elektrokotel s radiátory, v hlavní obytné místnosti je podlahové vytápění. Vnitřní prostor chrání zabezpečovací zařízení Jablotron s kamerami a ovládáním přes mobilní telefon. Dům z r. 2017 byl navržen tak, aby poskytnul optimální poměr technologií a pohodlného provozu a údržby. Postaven byl renomovanou firmou jako two-by-four dřevostavba s difúzně otevřenou fasádou ze sibiřského modřínu. Zahrada byla založena architektem na principech permakultury s minimální spotřebou vody.

Lokalita širšího pražského předměstí má jedinečnou dostupnost MHD (zastávka tramvaje je vzdálena pouhých 5 minut jízdy autobusem, metro 9 minut). Až k obci bude v příštích letech prodloužena tramvajová trať, zastávka bude 500 metrů od domu. V místě se nachází 2 školky (státní a soukromá česko-anglická Montessori), základní škola, dětské hřiště, potraviny, bezlepková cukrárna, kavárna, několik restaurací a 2 supermarkety. Na kole či pěšky se dá během pár minut dostat do přírodního parku Dolní Povltaví s krásnými vyhlídkami na kaňon řeky.

Interiér 150 m2, zastavěná plocha 189 m2, zahrada 1 053 m2, pozemek 1 242 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33025
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    150 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    189 m²
  • Zahrada
    1 053 m²
  • Pozemek
    1 242 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.