Rodinný dům, 6+kk

Unikátní novostavba velkoryse pojaté rodinné vily se špičkovým vybavením a jižně orientovanou zahradou stojí ve slepé ulici poklidné vilové čtvrti s množstvím zeleně a snadnou dostupností centra i letiště.

Přízemí slouží jako společenská zóna s obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou a navazující zahradní terasou. Dále je zde hala, samostatná toaleta, prádelna a hostinská ložnice s vlastní koupelnou. Patro tvoří privátní zóna, pomyslně rozdělena na rodičovskou a dětskou část. Její součástí jsou 3 ložnice, pracovna, 2 koupelny a toalety a šatna. Částečně zapuštěný suterén je vyhrazen pro dvojgaráž, sklad, technické a provozní zázemí. Původní dispozice byla 7+kk, nyní (po odstranění příčky) je 6+kk.

Při výstavbě i zařizování interiéru byly použity nejkvalitnější materiály a technologie. Mezi vybavení patří masivní podlahy, cedrové dřevo (na terasách a obložení), hliníková okna s trojskly, bezpečnostní zasklení zádveří, centrální vysavač po celém domě (včetně garáže), interiérové dveře Sapeli a zabezpečovací zařízení s kamerovým systémem, víceokruhovým alarmem a senzory. V přízemí domu je příprava na elektricky ovládané vnitřní rolety nebo závěsy, v obývacím pokoji je venkovní roleta s ochranou proti UV záření. V patře jsou 3 klimatizační jednotky. Kromě garáže lze parkovat na venkovním stání. Interiér v přízemí plynule přechází v terasu s pergolou s posuvnou střechou. Na profesionálně založené zahradě stojí dětská prolézačka s klouzačkou a je zde příprava na bazén. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Dům je prodáván kompletně zařízený.

Lokalita v blízkosti přírodní památky tvořené zalesněným údolím s loukami poskytuje kromě blízkosti přírody také rychlý dosah kompletní občanské vybavenosti a přímé spojení s centrem. V blízkosti funguje několik školek, základní i střední škola nebo gymnázium, pošta, poliklinika, několik supermarketů, hobbymarkety a další obchody. Cesta ke stanici metra Anděl trvá tramvají 15 minut, centrum (například Národní třída) je vzdáleno 20 minut jízdy tramvají. Cesta autem na letiště zabere (při malém provozu) pouhou čtvrthodinu.

Užitná plocha 290 m2, zastavěná plocha 134 m2, zahrada 743 m2, pozemek 877 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33109
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    290 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    134 m²
  • Zahrada
    743 m²
  • Pozemek
    877 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž + venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.