Rodinný dům, 5+1

Romantické místo se 2 domky, bazénem a dechberoucím výhledem na zátoky Vltavy a okolní zalesněné kopce je vhodné pro rekreaci i celoroční bydlení. Celý pozemek je obklopen zelení a je vzdálen jen hodinu jízdy z Prahy a pár minut od občanské vybavenosti.

Přízemí 1. domu tvoří obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyňský kout s kamny, chodba s vestavěnou skříní, samostatná toaleta, spíž, komora a dílna. V patře je ložnice s krbovými kamny a terasou, další pokoj, koupelna s vanou a WC s vyhřívanou dlažbou. Půda je vhodná na ukládání věcí.

Dispozice 2. domu se skládá z kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje s krbem, toalety a koupelny s podlahovým topením. V patře je prostorná ložnice s terasou a šatna. Další spací prostor je na půdě. Úložný prostor nabízí komora přístupná z terasy a venkovní sklad. Ze zahrady je přístupná další toaleta. Obývací pokoj a ložnice jsou klimatizovány. Teplo v interiéru zajišťuje krb s průduchy do patra a elektrické přímotopy.

Dokonalý odpočinek a uklidnění poskytne pečlivě udržovaná zahrada a bazén s panoramatickým výhledem na řeku a do protějších lesů. Přímo z pozemku lze dojít až ke břehu řeky.

Domy stojí na naprosto tichém místě s čistým vzduchem, uprostřed přírody a zároveň v rychlém dosahu služeb. Nejbližší obchod je v obci Zduchovice vzdálené 3 kilometry, širší občanská vybavenost včetně pošty, mateřské i základní školy je pak v Kamýku na Vltavou. Cesta z Prahy zabere asi 1 hodinu. Lokalita je ideální na výlety pěšky i na kole (v zimě na běžkách), stezky vedou okolo několika vyhlídek.

1. dům užitná plocha 139,48 m2 (interiér 89,37m2, terasy 18,17m2 a 31,94m2). 2. dům užitná plocha 118,84m2 (interiér 79,63m2, terasy 6,6m2 a 26,73m2, venkovní sklad 4,78m2). Zastavěná plocha celkem 139m2, zahrada 3 433 m2 (částečně svažitý terén), pozemek 3572 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33397
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    169 m²
  • Terasa
    83 m²
  • Užitná plocha
    252 m²
  • Zastavěná plocha
    139 m²
  • Zahrada
    2 317 m²
  • Pozemek
    3 572 m²
  • Parkování
    na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.