Rodinný dům, 6+kk

Třípatrová klimatizovaná rodinná vila se zimní zahradou, vnitřním bazénem s protiproudem, jacuzzi a samostatným hostinským domem nabízí klid, soukromí, komfortní bydlení i špičkové vybavení.

Přízemí tvoří fitness, sauna, ochlazovací bazének, sprcha, samostatná toaleta, solárium, technická místnost s prádelnou, 2 skladovací prostory a garáž s parkováním pro 3 auta. V 1. patře se nachází velkorysá vstupní hala, klimatizovaná obytná místnost propojená s jídelnou, pracovna s krbem, kuchyně se spíží, zimní zahrada, terasa (83 m2), vnitřní bazén s protiproudem, vířivka, sprcha a toaleta. Druhé patro s terasou je vyhrazeno pro noční zónu se 4 klimatizovanými ložnicemi (z toho 2 s balkonem), šatnou, 2 koupelnami (vana a WC/walk-in sprchový kout, pisoár a WC).

Kompletní rekonstrukce vily proběhla v r. 2016, v celém domě je 40kW solární systém (topení, ohřev vody, osvětlení apod.). Podlahy jsou z masivního dřeva a žuly, okna trojskla s plastovými rámy, ložnice a obytný prostor s jídelnou mají klimatizaci. Kuchyně je plně vybavena spotřebiči Bosch včetně kávovaru, myčky nádoby, vestavné mikrovlnné trouby a sklokeramické varné desky. V koupelnách sanita značky Duravit a Geberit. Vybavení též zahrnuje rekuperaci vzduchu či podlahové vytápění, o bezpečnost domu se stará videovrátný a alarm. Parkování pro 3 auta v garáži, další 4 parkovací stání jsou na pozemku.

Druhý samostatný hostinský dům sestává z obývacího pokoje, kuchyně, jídelny, ložnice a koupelny se sprchou, toaletou, bidetem a pračkou.

Vyhledávaná lokalita v bezprostřední blízkosti ramene Dunaje v chráněné krajinné oblasti Sihoť a rozlehlého lesa poskytuje dokonalý klid, čistý vzduch a množství zeleně. Veškerá občanská vybavenost je pár minut jízdy autem či hromadnou dopravou. U domu se nachází zastávka MHD, autem trvá cesta do města necelých 10 minut a do nedalekého Devína pouhé 4 minuty. Místo poskytuje širokou nabídku venkovních aktivit – turistické trasy i cyklotrasu.

Užitná plocha 1 050 m2, zastavěná plocha 428 m2, zahrada 476 m2, pozemek 904 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33903
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    1 050 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    428 m²
  • Zahrada
    476 m²
  • Pozemek
    904 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.