Rodinný dům, 5+kk

Novostavba dvoupodlažního rodinného domu (polovina dvojdomu) se 2 krytými parkovacími stáními a jihozápadní zahradou ve městě Hostomice rozkládajícím se v pěkné krajině mezi chráněnými krajinnými oblastmi Český Kras, Brdy a Křivoklátsko. Dům bude dokončen do 12 měsíců od obdržení stavebního povolení a po podpisu smlouvy o výstavbě.

Dle návrhu dispozice bude přízemí rozděleno na obytný prostor s jídelnou a přípravou na kuchyni, vstupní halu, technickou místnost s toaletou, prádelnu a komoru. Obytný prostor bude propojen s budoucí zahradní terasou. V patře mohou být 4 ložnice, koupelna a chodba se schodištěm.

Stavba bude zděná z porobetonových tvárnic, sendvičová stěna mezi objekty splňuje normové akustické požadavky. Vnitřní zděné příčky budou opatřeny tenkovrstvou omítkou a výmalbou, případně keramickým obkladem. Schodiště bude mít dřevěný povrch. Ke standardnímu vybavení budou patřit sanitární zařizovací předměty (vana vč. baterie a sprchového setu, závěsná WC, umyvadlo, umývátko vč. sifonů a baterií). Okna budou plastová s izolačními dvojskly, nášlapné vrstvy podlah a obklady stěn závisí na výběru klienta ze standardu developera. Vytápění bude zajišťovat plynový kotel se zásobníkem TUV a komínovým tělesem. Parkování pro 2 vozy pod přístřeškem u domu.

Hostomice, které byly povýšeny na město Karlem VI., leží na železniční trati Zadní Třebáň-Hostomice. Dopravní spojení s okolními městy je možné také autobusy, cesty autem urychlují nedaleké nájezdy na dálnice D4 a D5. Ve městě funguje mateřská a základní škola, prodejna potravin, pošta, knihovna, lékárna, lokální pivovar nebo čerpací stanice. Okolí vybízí k výletům pěšky i na kole, například do bývalého vojenského újezdu Brdy, přírodního parku Hřebeny, hlubokých křivoklátských lesů nebo Českého krasu.

Užitná plocha 138,9 m2 (z toho garáž 33m2), zastavěná plocha 104,3 m2, zahrada 96,7 m2, pozemek 201m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35298
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    139 m²
  • Zastavěná plocha
    102 m²
  • Zahrada
    97 m²
  • Pozemek
    201 m²
  • Parkování
    2 krytá stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.