Rodinný dům, 6+kk

Vznešená poválečná vila Vivenda Castro s uvolněnou atmosférou, výhledem na moře a dostatkem prostoru pro celou rodinu, obklopená upravenou zahradou, stojí v části města Oeiras zvané Caxias v metropolitní oblasti Lisabonu. Autor vily, známý portugalský architekt Manuel Joaqiem Norte Junior, vystavěl v Lisabonu také několik paláců a hotelů.

Zpevněná příjezdová cesta vede od brány k hlavnímu schodišti vily. Ve vstupní hale je dřevěné schodiště s vitrážovými okny, které vás zavede do vyšších pater. Villa Vivenda Castro má 5 ložnic a 4 koupelny, podkroví, 2 balkony a suterén. Horní podlaží jsou rozdělena na dvě křídla. Díky tomu mají místnosti dvě řady oken propouštějících dovnitř množství slunečního svitu.

Budoucí majitelé se mohou těšit na takové prvky, jako je název vily leptaný na sloupech vstupní brány, kamenná balustráda na terase v přízemí, tradiční portugalské keramické dlaždice, kamenné zdivo a leštěné dřevěné podlahy. Pozemek s pěstěným trávníkem, se stromy a keři je dostatečně velký, aby sem v budoucnu mohl být zakomponován venkovní bazén.

Užívejte si důstojné prostředí Caxias s honosnými vilami, písečnými plážemi s promenádou a historickou strážní věží i krásně upravený park s jezírky, fontánami a příjemně stinnými zákoutími. Cesta na letiště trvá od domu necelou půlhodinu.

Užitná plocha 456 m2, pozemek 1 505 m2.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Porta da Frenta.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35753
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    456 m²
  • Pozemek
    1 505 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.