Vila

Prostorná vila Stargazer se dvěma bazény a rozlehlým pozemkem se nachází ve svahu nad mořem na polostrově Agios Lazaros na ostrůvku Mykonos v blízkosti vyhlášených pláží Santa Marina a Psarou a pouhých 10 minut jízdy od krásného centra hlavního města ostrova s restauracemi, butiky a nočním životem.

Vila o celkové rozloze 1 062 m2 je rozdělena na dvě rezidence se 7 ložnicemi s vlastními koupelnami a soukromými terasami, posilovnou, saunami, parními lázněmi, ložnicemi zaměstnanců (nebo hostů) a samostatným studiem. Terasy poskytují dostatek prostoru pro stolování pod širým nebem s úžasným výhledem na moře.

Stylový, plně vybavený interiér má typické středomořské bílé stěny, mramorové prvky, zabudované osvětlení, ozdobné oblouky, klenutý strop a dřevěné podlahy, schody, zábradlí a stropní trámy. Na upravených pozemcích najdete ručně vyrobené kamenné zdi a terasovité zahrady, 2 vyhřívané přepadové bazény, dřevěnou pergolu s venkovní kuchyní a vyřezávané schody, které vedou k soukromému molu a křišťálově čisté vodě Egejského moře.

Na kosmopolitním ostrůvku Mykonos dostupném leteckými spoji lze navštívit zátoku Ftelia, proslavenou mezi milovníky windsurfingu, pro hlavní město jsou typické úzké uličky vydlážděné oblázky.

Interiér 1 062 m2, pozemek 10 696 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36354
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    1 062 m²
  • Pozemek
    10 696 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.