Rodinný dům, 5+kk

Dvoupodlažní zděný řadový rodinný dům s výhledy do pěkně udržované zahrady se vzrostlými stromy, bazénem a nízkými energetickými nároky je součástí soukromého areálu Malá Šárka s vlastní ostrahou, oblíbeného zejména mezi expaty, a to díky bezpečnosti, prestižní mezinárodní škole ISP a krátké dojezdové vzdálenosti na letiště. Čistá a klidná lokalita Prahy 6 – Nebušice je obklopena množstvím zeleně.

V přízemí je umístěn západně orientovaný obývací pokoj s otevřenou kuchyní a navazující zahradní terasou, vstupní hala, samostatná toaleta, garáž a prádelna. V patře jsou 4 ložnice, koupelna (s vanou a sprchovým koutem) a toaleta. Zateplená půda s vinylovou podlahou nabízí prostor například pro hernu.

Vybavení zahrnuje plovoucí dřevěné podlahy, bílá dřevěná eurookna a střešní okna Velux se sítěmi proti hmyzu, žaluziemi a roletami, interiérové dveře Sapeli, masivní schodiště, LED osvětlení, novou kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči a pracovní deskou z přírodního kamene – černé žuly, vestavěné skříně, plně vybavenou kuchyňskou linku, zabezpečovací systém Paradox s napojením na PCO nebo nový plynový kotel Geminox s externím bojlerem. Střecha je pokryta novými pálenými taškami, na terase je povrch z bezúdržbového dřevoplastu. Parkování v garáži (se vstupem do domu "suchou nohou"), další až 4 vozy mohou stát na zpevněné ploše před domem. Upravená západně orientovaná zahrada se závlahou poskytuje díky vzrostlým stromům příjemné posezení s dostatkem soukromí.

Dům po nedávno dokončené rekonstrukci stojí v zabezpečeném areálu s minimem automobilového provozu a profesionálně udržovanou zelení. V místě je mateřská a základní škola i mezinárodní škola ISP, několik restaurací, potraviny, lékárna, zdravotní středisko nebo pošta. Dopravní spojení zajišťují autobusy, cesta ke stanici metra a tramvaje Bořislavka trvá 6 minut. Místo je vhodné zejména pro ty, kteří ocení rychlý dosah letiště (10 minut jízdy). Nebušice jsou obklopeny lesy Šáreckého přírodního parku, protkanými turistickými i cyklistickými trasami.

Interiér 135 m2 (plus herna a garáž), zastavěná plocha 164 m2, zahrada 190 m2, pozemek 354 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36376
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    135 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    164 m²
  • Zahrada
    190 m²
  • Pozemek
    354 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.