Vila

Unikátní moderní vila s půdorysem ve tvaru řeckého písmene Pí a s velkým bazénem stojí zasazena do velké zahrady u krásné pláže v jedné z nejlepších poloh Lagonissi, přímořské rezidenční oblasti jen půl hodiny jízdy od centra Athén.

Elegantní jednopodlažní stavba se dvěma křídly nabízí 823 m2 obytné plochy. Srdcem domu je velkoryse pojatý obývací pokoj s vysokými stropy. Rodinné křídlo zahrnuje rodičovské apartmá s ložnicí a 2 další ložnice, každá s vlastní koupelnou, křídlo pro hosty nabízí apartmá s VIP ložnicí, 3 další ložnice - všechny s vlastní koupelnou, a velkou společenskou místnost. Všechny hlavní pokoje a ložnice v domě mají přístup na terasu s bazénem.

Toto mistrovské dílo s luxusními prvky nabízí posilovnu s parní lázní a 2 koupelnami, kuchyni se spotřebiči Gaggenau a minimalistický nábytek značky Poliform Varenna, plně vybavený gril, venkovní posezení s mramorovou lavicí a samostatný zahradní dům se 2 ložnicemi. Interiér i exteriér zdobí prvky z masivního dřeva, mramoru a žuly. Nejmodernější podlahové vytápění a centrální klimatizace zajišťují optimální teplotu, smart home systém nabízí kontrolu nad elektronikou. Základy domu odpovídají nejnovějším přísným antiseismickým normám. Dům obklopuje upravená svěží zahrada, která je součástí pozemku o celkové rozloze 5 160 m2.

Lagonissi ležící na jižním předměstí Athén je oblíbená rezidenční a rekreační oblast s plážemi a luxusními nemovitostmi. Athénská riviéra nabízí množství památek i nákupních možností, vyhlídek, kulturních akcí a plno cílů celodenních výletů.

Interiér 823 m2, pozemek 5 160 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36487
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    823 m²
  • Pozemek
    5 160 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.