Rodinný dům, 6+1

Prostorný rodinný dům s promyšleným systémem teras zajišťujícím panoramatický výhled na metropoli i nádherné nerušené výhledy do zeleně je součástí klidné vilové čtvrti v Praze 5 – Košířích vysoko nad centrem města, obklopené parky a zároveň v rychlém dosahu všech služeb.

V přízemí je umístěna hlavní obytná zóna s obývacím pokojem s krbem a terasou, kuchyní a jídelním koutem, dále pracovna/hostinský pokoj, toaleta, hala a zádveří s přímým vstupem do garáže. 1. patro tvoří 3 ložnice, šatna, toaleta u centrální haly před schodištěm, 2 koupelny (jedna s vanou a sprchovým koutem a dvojumyvadlem, druhá se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem). V částečně zapuštěném suterénu je společenská místnost s krbem a navazující zahradní terasa s venkovním ohništěm, otevřená pracovna, koupelna (sprchový kout, toaleta, umyvadlo), technická místnost, prádelna se sušárnou a 2 sklady/šatny sezónního oblečení.

Dům je ve výborném technickém stavu, nabízí však i potenciál úpravy interiéru pro náročné. Součástí nabídky je tak i kompletní projekt od studia de.Fakto architekta Martina Sladkého, a to na exteriér, interiér i vnitřní vybavení až do posledního detailu.

Umístění ve slepé ulici zaručuje dokonalé soukromí a ticho. Veškeré služby jsou přitom v pěším dosahu: téměř u domu gymnázium, do 15 minut chůze mateřská a základní škola, pošta, potraviny, lékárna, knihovna, cukrárna nebo sportovní hala. 500 metrů od domu se nachází autobusová zastávka, odkud jezdí rychlý spoj ke stanici metra a obchodně-zábavnímu centru na Andělu. Okolí vyniká množstvím zeleně, blízko je například do oblíbeného lesoparku na Cibulkách, který je součástí velkého přírodního parku Košíře-Motol.

Užitná plocha 380 m2, zastavěná plocha 138 m2, zahrada 600 m2, pozemek 738 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37103
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    380 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    138 m²
  • Zahrada
    600 m²
  • Pozemek
    738 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.