Vila

Kouzelné venkovské sídlo vystavěné v 18. století, které dříve vlastnilo několik nizozemských šlechtických rodin, se nachází v půvabné venkovské oblasti kolem vesnice Lage Vuursche nedaleko univerzitního města Utrecht. 12ti hektarů pozemků zahrnuje park a les a nachází se na nich několik hospodářských budov.

Do nemovitosti se vstupuje kovanou železnou bránou a k velkému hlavnímu vstupu vede kruhová příjezdová cesta s obligátní fontánou uprostřed. Panství nabízí celkem 6 ložnic, všechny s en-suite koupelnami. V hlavní budově je mramorová chodba v přízemí, která vede do několika elegantních obývacích a společenských místností, a v mezipatře je kancelář. Stavba prošla v 80. letech minulého století důkladnou rekonstrukcí a nyní je pečlivě udržována. V roce 1999 byla přidána přístavba pro pořádání recepcí a koncertů v podobě velké oranžerie postavená v historizujícím stylu. S hlavní budovou je spojena přes 150m dlouhou podzemní chodbou sloužící s mramorovou podlahou.

Oranžerie se skládá z koncertního sálu s kapacitou až 200 lidí a důmyslnou pohyblivou podlahou, která ukývá bazén s vířivkou. Tento prostor má také starožitný krb. V prvním patře se nachází byt s obývacím pokojem, kuchyní, balkonem, dvěma ložnicemi a kanceláří. Suterén oranžérie funguje jako parkování až pro 10 aut, přístupné výtahem. Více než padesát aut může také parkovat venku na pozemku.

Panství je zasazeno do romantické zahrady s množstvím vzrostlých stromů, rybníkem, altánem nebo rotujícím dřevěným pavilonem. Je perfektně upravený a nabízí nerušené výhledy do dálky.

Tato památkově chráněná nemovitost se nachází v pěší vzdálenosti od města Lage Vuursche v oblasti s lesy, písečnými dunami a mokřady. Cesta autem do Uttrechtu trvá necelou půlhodinu a Amsterdam je vzdálený zhruba tři čtvrtě hodiny.

Užitná plocha 3 681 m2, pozemek cca. 12 hektarů.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37106
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    342 m²
  • Pozemek
    120 000 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.