Rodinný dům, 5+kk

Dvoupodlažní moderně vybavený rodinný dům s bazénem a osvětleným přírodním jezírkem se rozprostírá na prostorném pozemku o rozloze téměř 1 900 m2. Součástí je upravená zahrada se solitérními jehličnany a dva altánky s krbem. Dům se nachází ve Stupavě, městě dýchající historií, jen pár minut od Bratislavy.

V přízemí je vstupní hala s toaletou a umyvadlem, koupelna s masážním sprchovým koutem, ložnice, obývací pokoj s terasou a krbem obloženým pískovcem, dále podsvícená kuchyně s varným ostrůvkem, jídelní část a spíž. Do domu vedou i další vstupy přímo z garáže. V patře se nachází galerie, ložnice s terasou a walk-in šatnou a další 2 ložnice s balkonem. Pochozí půda nabízí dostatek úložného prostoru. V suterénu je umístěna sauna, fitness, kotelna, místnost s bazénovou technikou a dvojgaráž s množstvím úložné plochy.

Vybavení interiéru zahrnuje dubové a jasanové parkety, podlahové vytápění, dřevěná okna, rolety na dálkové ovládání, dřevěné interiérové dveře, kompletně vybavenou kuchyni včetně vestavných spotřebičů. Osvětlení zabezpečuje inteligentní ovládání s LED podsvícenými podhledy. Součástí vybavení jsou 2 altánky s krbem a posezením, bazén, vrtaná studna (hloubka 30 m), osvětlené koupací jezírko (hloubka 3,5 m), zahradní osvětlení a automatická závlaha. K dispozici je parkování v garážích i venkovní na pozemku. Vstup na pozemek ohraničený kamenným plotem je možný ze dvou ulic.

Stupava patří díky své vynikající poloze a přírodnímu i kulturnímu bohatství mezi nejnavštěvovanější města u Bratislavy. Stupavský park se vzácnými dřevinami je jeden z nejkrásnějších v Bratislavském kraji. Město leží v bezprostřední blízkosti přírodních rezervací, cyklotras i turistických cest. Z východní strany město sousedí s pohořím Malých Karpat a turisticky oblíbeným hradem Pajštún. Na západě teče řeka Morava.

Interiér 295 m2, garáže 84 m2, terasa 12 m2, balkon 6 m2. Pozemek celkem 1 870 m2 (zastavěná plocha, přilehlý pozemek, druhý stavební pozemek využitý jako koupací jezírko a podíl na přístupových komunikacích).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37287
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    379 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    397 m²
  • Pozemek
    1 870 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.