Rodinný dům, 7+kk

Novostavba klimatizovaného rodinného domu s vinným sklepem, saunou, wellness, venkovním bazénem, velkou zahradou, garáží a krásnými výhledy stojí v centru turisticky atraktivního města „vína a meruněk“ Velké Pavlovice. Dům je ve fázi téměř kompletního dokončení.
Možnost přikoupení sousedního stavebního pozemku o výměře cca 1200 m2.

Ve vstupní úrovni se nachází obývací pokoj s navazující jídelnou, kuchyní se vstupem do zahrady, hostinská ložnice, koupelna, šatna, prádelna, schodišťová hala a zádveří. Obývací pokoj je prosklenou stěnou propojen se zahradou. V patře je velkoryse pojatá hlavní ložnice s panoramatickými okny, terasou a vstupem do koupelny, další 2 ložnice (1 s malou terasou), velká pracovna s přípravou na čajovou kuchyňku, samostatná toaleta, hala a šatna. Suterén ukrývá vinotéku, předsklepí s posezením, finskou saunu, welness a vířivku. Je zde také WC, sprcha, technická místnost (kotelna) a sklad. Z vinného sklepa lze po schodišti vyjít přímo na dvůr. K domu patří také samostatná garsoniéra přístupná ze dvora, která má přípravu na malou kuchyňku, ložnici a koupelnu s vlastními měřiči vody.

Dům je ve fázi před dokončením, k vybavení patří okna s trojskly a plastovými rámy v dekoru dřeva, masivní dřevěné dveře, velkoformátová dlažba a dřevěná podlaha, podlahové vytápění v celém přízemí, funcoily a radiátory, klimatizace, příprava na zabezpečení, čidla a videotelefon. Zdrojem vytápění je kondenzační kotel Buderus s automatickým provozem, záložním kotlem na tuhá paliva a zásobníkem na teplou vodu. Ve vinném sklepě je studna, další (na zalévání) stojí na zahradě. Součástí dvora ohraničeného cihlovou zdí je zahradní domek na nářadí, 2 dřevníky, posezení pod pergolou, venkovní krb se žulovou deskou a udírnou v komíně. Bazén má přípravu na protiproud a vyhřívání tepelným čerpadlem. V zadní části zahrady je 5 zastřešených kotců s výběhem.

Ve městě funguje mateřská a základní škola i gymnázium, městská knihovna, pošta, kino, sportoviště, obchody, velké množství vinařství, několik restaurací, kavárny. S okolními sídly má město dobré autobusové i vlakové spojení. Velkými Pavlovicemi prochází několik turistických, cyklistických a naučných tras, vedoucích například k několika vyhlídkám a rozhledně Slunečná, nabízející krásné výhledy na okolní vinohrady, Mušovská jezera i hřeben Pálavy. CHKO Pálava je vzdálena cca 20 minut jízdy autem, na dálnici D2 lze najet za 10 minut.

Užitná plocha celkem 559 m2, z toho interiér domu 427 m2, garsoniéra 62 m2, garáž 48 m2 a terasy 10 + 12 m2, zastavěná plocha 225 m2, zahrada 1000 m2, pozemek 1336 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37687
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    537 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    559 m²
  • Zastavěná plocha
    225 m²
  • Zahrada
    1 000 m²
  • Pozemek
    1 336 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.