Rodinný dům, 4+kk

Útulný rodinný dům (polovina dvojdomu) se saunou, garáží a zahradou s výhledem na les Hlásek je součástí rezidenčního komplexu Malá Šárka, který bezprostředně navazuje na areál mezinárodní školy. Prestižní čtvrť Prahy 6 Nebušice obklopená přírodním parkem vyniká perfektní dostupností letiště.

Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a zahradou, dále toaleta a předsíň s průchodem do garáže, za níž je prádelna. V podkroví jsou umístěny 3 ložnice a 2 vzdušné koupelny s oknem (jedna s vanou, sprchovým koutem a WC, druhá se sprchou a WC). Dům je podsklepený, v suterénu je sauna, koupelna, WC, šatna, 2 velké místnosti vhodné jako fitness nebo herna, 2 komory a technická místnost. K dispozici je prostorná půda.

Součástí vybavení jsou dřevěná okna s okenicemi, schodiště z masivu, nově nalakované parkety v obývacím pokoji, dlažba v kuchyni a koupelnách, laminátové podlahy v ložnicích, podlahové vytápění v koupelnách a příprava na krb. Zahradu, na které stojí zahradní domek, lemují vzrostlé stromy. Rezidenční komplex střežený bezpečnostní službou byl dokončen v r. 2000. Dům je po částečné rekonstrukci (v r. 2014), při které byly upraveny koupelny a toaleta, natřena fasáda, zesílena střešní izolace a vyměněn plynový kotel.

Lokalita vyhledávaná nejen expaty nabízí rychlý dosah služeb, přírody i letiště. Škola ISP poskytující předškolní, základní i střední vzdělávací stupeň je vzdálena 4 minuty chůze, v čtvrti funguje také supermarket, klasická základní a mateřská škola nebo několik restaurací. Dopravní spojení zajišťují autobusy, cesta ke stanici metra Bořislavka zabere cca 5 minut. Cesta na letiště trvá autem necelých 15 minut. Přímo od domu lze pěšky či na kole vyrazit na některou z mnoha stezek procházejících velkým přírodním parkem, jehož součástí je i Divoká Šárka.

Užitná plocha 195,13 m2 (z toho 112,85 m2 interiér v 1. a 2. NP, 66,13 m2 suterenní (obytné) prostory, 16,15 m2 garáž), zastavěná plocha 114 m2, zahrada 335 m2, pozemek 449 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37845
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    195 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    114 m²
  • Zahrada
    335 m²
  • Pozemek
    449 m²
  • Parkování
    Garáž pro 1 auto
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    E
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.