Rodinný dům, 7+kk

Pohodlné rodinné bydlení s dostatkem prostoru uvnitř i na zahradě poskytuje zajímavě řešený dům s jihozápadní orientací, účelně využívající svažitý terén. Stojí téměř na samotě v malé vesnici obklopené lesy. Vzdálenost od Prahy umožňuje bezproblémové každodenní dojíždění.

V polozapuštěném suterénu jsou umístěny 2 ložnice, pokoj pro hosty, společenská místnost s barem a koupelna. Všechny pokoje jsou propojené se zahradou. V hlavním podlaží, přístupném buď po venkovním schodišti, vnitřním skleněném schodišti nebo bezbariérově z horní, příjezdové části zahrady se nachází vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní a vstupem do zahrady s altánkem, rodičovská ložnice s koupelnou a wellness s vířivkou.

Dům vznikl přestavbou původní budovy, k níž přibyla v roce 2012 přistavěna část se zelenou vegetační střechou. Velkoplošná okna téměř od podlahy ke stropu poskytují nerušené výhledy do krajiny, interiér je díky proskleným plochám a průhledům plný přirozeného světla. Podlahy jsou z kvalitního dřeva, obývací pokoj zdobí krb. Kuchyňská linka obsahuje spotřebiče Miele. Bezproblémové parkování zajišťuje dvojgaráž, další možnost parkování je na pozemku. Dům chrání zabezpečovací zařízení a je vytápěný elektřinou.

Obec leží na zcela klidném místě s čistým vzduchem, necelých 30 km od východního okraje Prahy. Okolí tvoří rozsáhlé smíšené lesy přecházející do chráněné krajinné oblasti Voděradské bučiny. Občanská vybavenost včetně škol a lékařů funguje ve městě Kostelec nad Černými lesy vzdáleném jen asi 5 minut jízdy.

Užitná plocha 600 m2, zastavěná plocha 423 m2, zahrada 1595 m2, pozemek 2008 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38481
  • Prodejní cena
    35 900 000 Kč / 1 422 627 €
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    423 m²
  • Zahrada
    1 585 m²
  • Pozemek
    2 008 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.