Rodinný dům, 4+kk

Pěkně prosvětlený nízkoenergetický rodinný dům (polovina dvojdomu) byl dokončen v r. 2020 jako součást komorního rezidenčního souboru v neprůjezdné ulici nové zástavby městské části Prahy 9 Koloděje. Místo charakterizuje historické vesnické jádro, gotický zámek s rozlehlou oborou a dobře rozvinutá infrastruktura dokazující, že jsou Koloděje plnohodnotnou součástí Prahy.

Dům je se sousedním domem spojen pouze objektem garáže a technickým zázemím, čímž je v pobytových místnostech zaručeno naprosté soukromí. Přízemí tvoří téměř 50metrový obývací pokoj s částečně oddělenou kuchyní, jídelnou a navazující jihovýchodní částečně krytou terasou, toaleta se sprchovým koutem a předsíň s přímým vstupem z garáže, za níž je ukryta technická místnost, přes kterou lze vstoupit do zahrady. Do patra jsou umístěny 3 ložnice, velká koupelna (s vanou i sprchovým koutem, WC a 2 umyvadly) a schodišťová hala. Jedna ložnice je v současnosti využívaná jako šatna.

Kvalitní velkoplošná okna jsou z hliníkových profilů s trojitým zasklením a exteriérovými hliníkovými žaluziemi s elektrickým ovládáním, interiérové dveře bezfalcové s magnetickými zámky, dveře do obývacího pokoje prosklené, podlahy v 1.NP a v hale v 2.NP z keramické velkoformátové dlažby, ve 2. NP v ložnicích a v šatně je laminátová podlaha Original Spirit, na terase přírodní betonová dlažba Best Altezo. K vybavení dále patří bezúchytková lakovaná kuchyně se spotřebiči AEG, LED podsvícením a keramickou pracovní deskou, prosklené schodišťové zábradí, centrální vysavač Husky a domácí telefon s kamerou. Podlahové vytápění v celém domě (zdrojem tepla tepelné čerpadlo, příjemnou teplotu i v horkých dnech zajišťují 3 klimatizační jednotky LG Artcool mirror, pravidelný přísun čistého vzduchu rekuperační jednotka Zehnder. Garážová sekční vrata jsou zn. Lomax, stejně jako vjezdová vrata jsou ovládána pomocí aplikace značky Jablotron, která je součástí zabezpečovacího systému domu a garáže. Po celé zahradě je rozveden automatický zavlažovací systém Hunter Hydrawise wifi s možností ovládání z telefonu nebo počítače.

Rezidenční soubor je zasazen v blízkosti sportovně oddychového areálu Na Vinici s venkovní posilovnou a dětským hřištěm, asi 2 minuty jízdy od mateřské a základní školy (1. stupeň). 100 m vede k nově vytvořené cykolostezce propojující Koloděje s Újezdem nad lesy. V místě funguje prodejna potravin, restaurace, pizzerie, praktický lékař (pro dospělé i děti), tenisové kurty, fotbalové hřiště nebo jízdárna, v létě zde probíhají filmová představení v kinobusu. Autobusy z blízké zastávky zajišťují spojení ke všem linkám metra (Skalka, Černý Most, Letňany) nebo k železničním zastávkám Uhříněves či Běchovice. Pro cesty autem je výhodou snadné napojení na Štěrboholskou spojku, jízdu ještě urychlí chystaný obchvat, který bude pro snížení hluku veden v terénním zářezu. Kromě rozlehlé zámecké obory se mohou Koloděje pochlubit také novým parkem Skála s přírodními cvičebními prvky, další velké zelené plochy a přírodní parky jsou v blízkém okolí: Klánovický les, Lítožnice, Říčanka, Rokytka nebo nedávno založený lesopark V Panenkách.

Podlahová plocha 149,7 m2, zastavěná plocha 104 m2, zahrada 356 m2, pozemek 460 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38836
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    146 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    104 m²
  • Zahrada
    356 m²
  • Pozemek
    460 m²
  • Parkování
    Garáž s přímým vstupem do domu
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.