Rodinný dům, 6+kk

Prostorná nadčasová vila s klimatizací, venkovním bazénem a velkou zahradou zaručující dokonalé soukromí je součástí nové rezidenční čtvrti rozkládající se v poklidné lokalitě Zdiměřice přímo u západní strany Průhonického parku zařazeného na seznam UNESCO. Z místa se dá rychle dostat do Prahy, na dálnici D1 a Pražský okruh i ke všem službám.

Přízemí nabízí otevřený, jižně orientovaný prosluněný obytný prostor s relaxační částí, kuchyní a jídelnou, hlavní ložnici s en-suite koupelnou (s vanou i sprchovým koutem), z níž je přístupná dámská a pánská šatna, prostornou pracovnu, 2 samostatné toalety, spíž a prádelnu. V patře jsou 2 ložnice se sdílenou koupelnou, třetí pokoj s en-suite koupelnou, využitelná galerie, vybavená šatna a úložný prostor, který lze rozšířit do podkroví.

Dům byl v r. 2020 zrekonstruován. Mezi vybavení patří klimatizace všech pokojů, krb na biolíh, systém inteligentní domácnosti, dřevěné podlahy (částečně nové), velkoformátová dlažba, masivní interiérové dveře Sapeli, automatické venkovní žaluzie (v přízemí), plastová členěná okna s dvojskly, podlahové topení (v přízemí), vytápění ovládáné přes wi-fi (zdrojem tepla kotel Nibe), rekuperační větrací systém, kuchyňská linka se spotřebiči Miele (včetně parní trouby) a filtrační baterií Grohe, nová pračka a sušička Miele, zabezpečovací systém Jablotron a bezpečnostní kamery. V domě zůstane vestavný nábytek včetně několika šatních skříní, polic a vybavení šaten. Na zahradě s okrasnými dřevinami a zavlažovacím systémem se nachází zahradní domek a také altán s venkovním krbem a posezením. Zastřešený venkovní bazén zn. Magiline s osvětlením má automaticky systém údržby slané vody a teploty. Parkování je zajištěno pod zastřešeným stáním (pro dvě až čtyři auta) a na pozemku.

Nedaleko se nachází nově postavená základní škola a prestižní mezinárodní škola Sunny Canadian International School se nachází 5 minut jízdy autem. V blízkosti najdete také golfové odpaliště, tenisové kurty, beach volejbalové hřiště a další sportoviště i dětské hřiště a jezdecká škola. Další občanská vybavenost je dostupná v centru Jesenice, v sousedních Průhonicích nebo nedalekých Kunraticích. Pro cesty do Prahy lze volit mezi dálnicí D1 a Pražským okruhem.

Užitná plocha 345 m2, zahrada 2 271 m2, pozemek 2 596 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40180
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    345 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    325 m²
  • Zahrada
    2 271 m²
  • Pozemek
    2 596 m²
  • Parkování
    Zastrešená stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.