Rodinný dům, 4+kk

Tradiční roubenka po citlivé a nákladné rekonstrukci, při níž bylo zachováno kouzlo starých časů i zajištěno pohodlí dnešní doby, je součástí malé vesnické rezervace přímo v CHKO Český ráj. Malebná chalupa s wellness a vinným sklípkem, obklopená krásnou přírodou nabízející relaxaci i sportovní vyžití.

Přízemí tvoří obývací pokoj s prostornými kachlovými kamny, které lze využít pro spaní, dále kuchyně, vstupní hala a toaleta. Z bývalé stodoly je vytvořeno wellness s vířivkou a finskou saunou. V patře se nachází 3 ložnice a velká chodba. Součástí roubenky je vinný sklípek s posezením.

Chalupa byla precizně zrekonstruována pod dohledem Národního památkového ústavu. Byly využity tradiční materiály a postupy, a to nejen ve stavební části, ale také při vybavení interiéru. Budova má šindelovou střechu a dřevěné dešťové žlaby, interiérové vybavení zahrnuje ručně vyráběný stylový nábytek i keramiku. Vytápění zajišťuromě kamen i dálkově ovládaný elektrický kotel, budova je napojena na elektřinu a obecní vodovod, odpady jsou svedeny do jímky.

Roubenka stojí v romantické krajině Českého ráje uprostřed lesů, nedaleko několika hradních zřícenin. Okolí nabízí široké možnosti výletů, blízko je také ornitologická přírodní rezervace nebo velký rybník vhodný ke koupání i výjižďkám na lodičkách. Místo je dobře dostupné díky snadnému nájezdu na dálnici D10, cesta z okraje Prahy zabere jen cca 35 minut. Nejen v zimě je výhodou rychlý dosah Jizerských hor. Obchody a služby fungují v nedalekém Mnichově Hradišti, které je s obcí propojeno autobusovou linkou.

Podlahová plocha 188 m2, pozemek 646 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40600
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    188 m²
  • Pozemek
    646 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.