Rodinný dům, 5+kk

Nedávno dokončený rodinný dům se vzdušným a světlým interiérem stojí na klidném místě v obci Vysoký Újezd, v sousedství dětského hřiště i oblíbeného golfového resortu. Obec ležící kousek od západního okraje Prahy nabízí dostatečnou a stále se rozvíjející infrastrukturu a dobrou dostupnost města i velkých přírodních parků.

Největší část přízemí je vyhrazena pro nadstandardně veliký obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Tento prostor lze otevřít směrem do zahrady, v teplých dnech může sloužit jako jídelna terasa s bioklimatickou hliníkovou pergolou. Dále je na tomto podlaží hlavní ložnice se šatnou a koupelnou, prostorná chodba, technická místnost, samostatná toaleta a předsíň se šatnou a přímým vstupem z dvojgaráže. Privátní zóna v patře nabízí 1 ložnici s walk-in šatnou a en-suite koupelnou, další 2 ložnice, centrální koupelnu, komoru a galerii. Plochu domu ještě rozšiřuje 70metrová pochozí půda, která může sloužit jako úložný prostor.

Celý dům je klimatizovaný, velkoformátová hliníková okna s trojskly a bezpečnostními foliemi propouštějí spoustu denního světla, jehož intenzitu lze regulovat venkovními elektrickými žaluziemi. Interiér zútulňují masivní podlahy z běleného dubu, k pocitu vzdušnosti přispívají dveře s výškou 230 cm. Moderní německá bezúchytková kuchyně Nolte v nadstandardním provedení je vybavena vestavnými spotřebiči značky Küppersbusch a indukční varnou deskou Siemens s integrovanou digestoří. Součástí vybavení je i vinotéka a domácí kino 5.1. Sanitární zařízení je značky Villeroy & Boch. Vytápění plynovým kotlem Baxi, je zde příprava na tepelné čerpadlo. Na úpravu zahrady je připraven projekt. Dům je zabezpečen vnějšími kamerami a alarmem napojeným na pult centrální ochrany.

V obci postupně přibývají obchody, restaurace a další služby, již nyní zde funguje samoobsluha, prodejna farmářských potravin, pošta, mateřská a základní škola, restaurace, kosmetický salón nebo fitcentrum. Velmi klidná lokalita je vyhledávaná především pro snadnou dostupnost Prahy a také pro golfový resort Albatross, rozkládající se kousek od domu. Cesta příměstským autobusem ke stanici metra linky B Zličín trvá necelou půlhodinu, autem lze během 3 minut najet na dálnici D5. Široké možnosti trávení volného času v přírodě poskytuje blízká chráněná krajinná oblast Český kras.

Interiér 254,32 m2, zastavěná plocha 228 m2, zahrada 962 m2, pozemek 1 190 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40698
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    254 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    228 m²
  • Zahrada
    962 m²
  • Pozemek
    1 190 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.