Rodinný dům, 4+kk

V uzavřeném areálu nabízíme k prodeji stylově zařízený rekreační dům s inteligentním ovládáním a s přímým vstupem do vody z privátního mola. Penati Golf Resort, vzdálený hodinu od Bratislavy i Brna, nabízí 36jamkové hřiště navržené studiem Nicklaus Design, světovým lídrem v tomto segmentu. Resort kromě golfu nabízí možnost cykloturistiky, tenisu, plavání, plavby na lodičkách i rybolovu.

Přízemí tvoří garáž na golfový vozík, obývací pokoj s krbem, jídelní částí a kuchyní, zimní zahrada s panoramatickým výhledem na jezero, pokoj pro hosty s en-suite koupelnou (walk-in sprchový kout), vstupní hala s vestavnou šatnou a hostinská toaleta s umyvadlem. Horní podlaží se skládá ze dvou ložnic, koupelny (s vanou) a samostatné toalety.

Vybavení zahrnuje dřevěná eurookna s trojskly, dřevěné podlahy, podlahové vytápění, tepelné čerpadlo, změkčovač vody, vzduchotechniku, postele značky Bedeur, spotřebiče Miele včetně myčky nádobí a chlazené vinotéky, kamennou pracovní desku, baterie Hansgrohe a Axor, sanitu Kaldewei a žulové umyvadlové desky z koupelnách. Pomocí systému inteligentní domácnosti Loxone je možné ovládat světla, hudbu, sluneční zástěny, garáž i vzduchotechniku. Dům je postaven z ekologických a zdraví prospěšných CLT panelů a zateplený rozmělněným dřevem. Na soukromém vydlážděném dvoře před domem je možnost parkování až 3 aut. Zahradu udržuje automatický závlahový systém.

Malebná a klidná lokalita představuje dokonalý odpočinek v objetí přírody a soukromého resortu Penati Golf s nejlepším golfovým hřištěm na Slovensku, necelých 100 km od Bratislavy i Brna (většina cesty je po dálnici). V rozlehlém areálu rozprostírajícím se na několikahektarovém pozemku se dá odpočívat mnoha způsoby: kromě golfu také při jízdě na kole, nordic walking, pěších procházkách, vodních kolech, na lodičkách či plaváním stejně jako na soukromé pláži. Na své si zde přijdou příznivci sportovního rybolovu, tenisu či inline bruslí. Nechybí ani dětské hřiště a restaurace.

Interiér 174 m2, pozemek 648 m2.

Cena nemovitosti 980 000 eur včetně členství v klubu.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41284
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    174 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    103 m²
  • Pozemek
    648 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.