Rodinný dům, 3+kk

Prosluněný třípokojový dvoupodlažní rodinný dům/chata v oblíbené a vyhledávané rekreační oblasti Slunečná jezera v Senci.

Dispozici domu tvoří ložnice s vestavěnou šatnou, koupelna (s walk-in sprchovým koutem, toaletou a pračkou se sušičkou Miele), obývací pokoj s krbem, kuchyně vybavená myčkou nádobí Miele, elektrickou troubou, indukční deskou AEG, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Dále je zde druhá koupelna (se sprchou a WC) a druhá ložnice s palandou. Dům má také sklad, zateplený sklep, západně orientovanou terasu a zahradu s automatickým závlahovým systémem.

Na pozemku se nachází studna, je zde možnost venkovního stání pro 5 aut, elektrická brána je na dálkové ovládání. Vybavení domu tvoří laminátové podlahy, elektrické vytápění, krb a satelit. Na pozemku jsou inženýrské sítě obecního vodovodu, kanalizace a elektřiny. Plyn je v dosahu před pozemkem.

V blízkosti se nachází hřiště, v docházkové vzdálenosti (2 minuty) je pláž. Areál je monitorovaný kamerovým systémem a vybavený wi-fi připojením na internet. 2 km od nemovitosti se nachází supermarket. Rychlý je dosah dálnice stejně jako přístup k vlakové i autobusové dopravě. Areál Slunečných jezer nabízí nespočetné množství aktivit jako turistiku, vodní kola, dětské mini skútry, trampolíny, paddleboarding, plážový volejbal, házená, plážový fotbal, vodní skákací hrad, tenis minigolf, jóga, zumba apod. Lokalita disponuje množstvím restaurací, bufetů a velkým aquaparkem. V zimě je možné využít vnitřní část aquaparku s wellness včetně saunového světa.

Interiér 86 m2.

Pro zvětšení zahrady byl zakoupen sousední pozemek s druhým přístupem, kde lze postavit druhou chatu pro hosty.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41832
  • Prodejní cena
    10 130 000 Kč / 400 000 €
  • Podlahová plocha
    86 m²
  • Terasa
    24 m²
  • Užitná plocha
    110 m²
  • Zastavěná plocha
    44 m²
  • Pozemek
    817 m²
  • Parkování
    venkovní parkování pro 5 aut
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.