Dva horské domy

Nabídka souboru dvou budov s fungujícím provozem – stylové roubenky a sousedního zrekonstruovaného zděného horského domu s venkovním bazénem, zahradním domem, garáží, pečlivě udržovanou zahradou a slunnou terasou. Soubor se rozkládá na polosamotě v obci Smržovka v Jizerských horách.

V přízemí každé budovy je obytná kuchyně, koupelna a samostatná toaleta. V podkroví jsou vždy 4 ložnice a toaleta.

Oba domy jsou v perfektním stavu a jsou kompletně zařízené pro ubytovací účely. Kuchyně je vybavena sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a myčkou nádobí. V přízemí je elektrické podlahové vytápění, v patře přímotopy. V obytném prostoru je krb. Voda pochází z vlastní studny, odpady jsou řešeny vlastní ČOV. K dispozici je garáž a 4 venkovní parkovací stání. K příjemné relaxaci slouží bazén s posuvným krytím, který obklopuje slunná terasa, na zahradě je také ohniště a dětské hřiště. Lyže, kola a další náčiní si lze uložit v uzamykatelném zahradním domku

Domy stojí na krásném klidném místě přímo u lesa, na turistické trase i cyklostezce, kousek od oblíbené sáňkařské dráhy, nejbližší sjezdovka je vzdálena 3 minuty autem. V krátké dojezdové vzdálenosti je několik jizerských skiareálů včetně Bedřichova či Ještědu, za cca půl hodiny lze dojet i do krkonošských středisek. Ve Smržovce fungují prodejny potravin, restaurace, cukrárna, lékárna i bankomat.

Zastavěná plocha - 135 m2 (horský dům), 90 m2 (roubenka) a 33 m2 (zahradní dům), garáž 61 m2, zahrada 2 277 m2, pozemek 2 596 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42075
  • Prodejní cena
    31 000 000 Kč / 1 228 696 €
  • Podlahová plocha
    225 m²
  • Zastavěná plocha
    319 m²
  • Pozemek
    2 596 m²
  • Parkování
    Garáž + 4 venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.